En massa tack och dagen som varit ♥

2011-10-31 21:51:51 ,   Allmänt/Vardagsliv
Tack för kommentarerna till förra inlägget! Kan påpeka att M har kommenterat vad efterrätten hette så ni kan kika i kommentarerna om ni vill veta. Blir lite rörd angående era komplimanger om att jag var fin. Tack för det ♥ Tänk va roligt det är att klä upp sig och fixa till sig lite nån gång ibland. Det händer ju inte så ofta.

Idag har jag frisknat till. Har inte haft feber. Låg hela förmiddan och tittade på One Tree Hill. Har lånat dvd-box av C. Älskar den serien. Nu till veckan får hon hem den senaste säsongen som släpps imorn (tror jag det är) så när hon har sett klart den så är det min tur. Det tackar jag för.

Max förskola var stängd idag och Max skulle ha varit hos sin farmor och farfar. Jag skjutsade dit honom imorse och så fick jag vila ifred. Hämtade hem honom vid lunchtid för Marcus pappa hade knäckt sig i ryggen. Max och jag har myst här hemma. Var ute en sväng på eftermiddan och det kändes så skönt med frisk luft och jag känner mig verkligen redo för jobb imorn. Blir dock en kort jobbvecka för jag har tagit ledigt på torsdag och fredag. Då får Max och jag lite höstlov!

En stor sten har lättat från mitt hjärta nu ikväll angående en grej så nu kommer jag sova gott inatt.

KRAM till er


Jag är glad att ni är så många som läser fast jag inte är lika flitig på att skriva blogginlägg som jag varit tidigare.




Trerätters

2011-10-30 20:46:08 ,   Allmänt/Vardagsliv
Gokväll! Sitter här nerbäddad under en filt och slötittar på tv. Har lite feber så blir att vara hemma från jobbet imorn. Har känt mig ruggig hela dagen idag. Har ont i halsen också så febern hör väl ihop med det antar jag.

Igårkväll var vi hos vännerna M och H och blev bjudna på trerätters tillsammans med A och D. Mums så gott det var! Och det var väldigt skönt att komma iväg och träffa vänner efter att ha varit typ fastvuxen i soffan här hemma efter magsjukan. Max var hos sin mormor och morfar igårkväll och sov även över där. När Marcus och jag kom hem från M och H vid midnatt så tittade vi på Robinson från i torsdags så vi gick inte och la oss förrän 1.30, men då var det ganska skönt att tänka att det enligt vintertid bara blir 0.30. Jag hade dock svårt att somna. Längtade efter Max. Var roligt att få hem honom idag igen. Vår härliga kille!



Redo att åka iväg!




Förrätt: Tomatsoppa a la Jamie Oliver



Varmrätt: Hjortstek med hasselbackspotatis, sås, gelé och sparris



Efterrätt: Jag kommer inte ihåg vad det hette. Om M läser detta kanske du kan skriva i en kommentar vad det hette? Det var chokladigt och gott i alla fall =)



Avslutade med att spela spel. Mysigt!


Tack för en trevlig kväll!





Idolmys

2011-10-29 09:54:15 ,   Allmänt/Vardagsliv
Gomorron lördag ♥ Jag har sovit helt fantastiskt inatt. Har legat på soffan i två nätter men inatt sov jag i sängen. Har sovit som en bebis hela natten. Hörde inte ens att Marcus gick upp med Max i morse. Vid 9 vaknade jag.

Igårkväll var Marcus iväg och åt med sina kollegor. Max och jag mös här hemma. Åt pizza med tända ljus och Byggare Bob på datorn. Sen så la vi oss i soffan under en filt och tittade på idol. Max somnade efter 10 minuter och sen fick han ligga kvar i soffan hela kvällen. Var så mysigt och jag kände mig lite ensam så ville ha honom nära mig.

Har blivit dåligt med fotograferande de senaste dagarna men bjuder på en mobilbild från igårkväll då Max och jag tittade på idol.

Hoppas ni får en skön lördag!





Magsjuka

2011-10-28 12:06:51 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hej! Orsaken till att jag inte bloggat på några dagar är MAGSJUKA som jag fick i onsdags! Blääää...... Jag har inte varit magsjuk sen jag var barn så det var väl min tur antar jag. Kom dock ganska lindrigt undan ändå mot vad man hör att andra kan göra, men hemskt var det. Nu håller vi tummarna för att Marcus och Max ska slippa vilket de än så länge gjort.

KRAM till er (hoppas den är smittfri)





Ett snabbt gokväll...

2011-10-25 21:47:29 ,   Allmänt/Vardagsliv
Gokväll! Har varit ute på en kvällspromenad med A-C ikväll och nu senaste 40 minuterna har jag suttit och renskrivit en grej till jobbet. Nu ska jag äta nåt litet innan läggdags. Har haft svårt att somna de senaste kvällarna. Hoppas inte det blir så ikväll för jag ska upp vid 5 imorn.

Kram till er ♥


Va kul att ni gillade lövbilden på Max!




Max njuter av hösten

2011-10-25 09:30:00 ,   Max

 

 

 

 

 

 

 

 





En vanlig måndagkväll

2011-10-24 21:38:26 ,   Allmänt/Vardagsliv
Gokväll måndag!

Jag åt alldeles för fet mat ikväll så min magkatarr är otrevlig mot mig. Är alldeles uppsvälld. Hoppas det ger sig snart så det känns behagligt att somna.

Var på en utbildning i eftermiddags så det blev bara några timmar på jobbet. Eller fem timmar var det nog men det kändes som ingenting när jag är van att vara där 10 timmar på måndagar. Kom hem lite tidigare än vanligt så det känns som klockan är jättemycket nu.

Har inte så mycket mer att dela med mig av denna måndagkväll. Har legat i soffan och tittat på Halv åtta hos mig och Ensam mamma söker. En vanlig måndagkväll i Saras liv helt enkelt.

Kram till er ♥




Ensam kvar

2011-10-23 20:23:35 ,   Allmänt/Vardagsliv
Det är ganska dött i vår rabatt just nu men denna vackra ros blommar.





Snödäcken är nu på!

2011-10-23 15:25:06 ,   Allmänt/Vardagsliv
Vilket fint höstväder det är idag! Jag är dock inne just nu. Ligger i sängen under en filt, dricker te och redigerar bilder. Riktigt mysigt och det är ju inte ofta man har tid (tar sig tid) att prioritera att ta det så lugnt. Marcus och Max är dock ute och njuter av vädret. De har bytt till vinterdäck på bilen så nu slipper jag oroa mig för tidiga mornar med frost när jag ska köra till jobbet. Max säger att de bytt till snödäck och han provade att byta på sin traktor också. Även traktorn måste ju klara av vinterväglaget =).



Hm...de här bultarna satt hårt...




Höstpromenad

2011-10-22 23:20:12 ,   Allmänt/Vardagsliv

imag0109 (MMS)

Vi har haft en lugn och skön lördag. I eftermiddags var jag och A-C på Ica Maxi o handla. När jag kom hem krattade Marcus och Max löv. Vi tog en promenad till Marcus föräldrar. Max hade verktygslådan med sig. Har sen haft en lugn kväll här hemma me hembakad pizza! Godnatt :-)





Sen frukost

2011-10-22 11:08:16 ,   Allmänt/Vardagsliv
Jag har precis ätit frukost. Blev en väldigt lätt frukost eftersom det snart är dags för lunch. Två rostade mackor med marmelad och ost och en kopp te. Jag har dock inte sovit sen nu utan gick upp för två timmar sen. Men jag älskar känslan av en lugn start på dagen. Det är inte många lördagar denna höst som startat lugnt.

Har inte så mycket planer för dagen. Ska åka och handla på eftermiddan.

Det slog mig igår att vi inte har bjudit hem vänner på middag på hela hösten. Det är ju annars något jag älskar att göra och det gör jag fortfarande men sen jag började jobba heltid så har orken till att planera och ta tag i saker försvunnit. Som tur är har vi snälla vänner som bjuder hem oss så att vi inte blir helt osociala =)!

Vad har ni för planer idag?




Utekväll

2011-10-20 22:31:11 ,   Allmänt/Vardagsliv
Nu har jag kommit hem från restaurangbesök med mina kollegor. Väldigt trevligt att träffas utanför förskolans väggar =).

Har suttit vid Max säng en stund och tittat på honom när han sover. Har längtat efter honom idag. Dröjer dock ända till imorneftermiddag innan jag träffar honom i vaket tillstånd. Om han inte vaknar innan jag åker till jobbet vid 6.30 imorn.

Sov så gott alla läsare. Nu närmar vi oss helgen.... Härligt!




Bild från i lördags. Vår "partyprisse" som varit lycklig idag över att få brev på posten från våra kompisar M och H. Brevet bestod av en stor bild på Byggare Bob med vänner. Marcus skickade ett MMS till mig där Max stod och tittade på bilden. Tack M och H hälsar Max!




Otroligt!

2011-10-20 08:49:27 ,   Allmänt/Vardagsliv
Gomorron! Jag vaknade vid 5.40 imorse när Marcus låste dörren för att cykla till jobbet. Kände mig lite mörkrädd så tände en lampa innan jag somnade om. Sen vaknade jag 7.20 av att Max ropade på mig. När jag kom in till honom sa han: "Mamma jag vill vila här mer". Så jag stoppade om honom och gick ut. Efter en kvarts vilande gick han upp. Otroligt att han sov så länge. Han har ju för vana att vilja gå upp kl. 6 och inget i världen kan få honom att ligga och dra sig.

Nu ska vi strax åka iväg. Ikväll ska jag ut och äta med mina jobbarkompisar så jag hinner inte hem efter jobbet. När jag lämnar Max på förskolan om en stund så dröjer det enda till imorneftermiddag innan vi ses (jag börjar tidigt imornbitti så hinner ej träffa honom då). Det känns lite tungt i hjärtat ♥




Sorel

2011-10-19 16:09:02 ,   Allmänt/Vardagsliv
Å så jag njöt av att sluta tidigt idag. Jag hämtade Max och så åkte vi och fikade. Mys!! Max åt "kladboll" (chokladboll) och jag tonfisksmörgås och vaniljhjärta. Nu njuter jag av att kunna sitta här och blogga och läsa bloggar. Max leker för fullt inne på sitt rum. Just nu sjunger han på Lilla röda traktor-sången.

När vi hade fikat förut hämtade vi ut paket. Jag har beställt Sorelkängor. Jag är en riktig frysa-om-fötterna-människa och när man har ett jobb som kräver att man är ute ganska mycket varje dag så behövs det varma kläder och skor. Och om denna vinter blir likadan som de senaste vintrarna varit så måste jag ha varmare kängor. Så dessa Sorel fick det bli:



Skorna kostar en del och jag är ganska upprörd över att jag som lärare i förskolan inte får några kläder betalda. Det är ganska mycket man behöver både för inne- och uteväder. Så dessa skor får jag betala själv fast jag ska ha dem i jobbet för att överhuvudtaget kunna vara ute med barnen utan att stå och frysa. Varje gång jag tänker på det blir jag så arg.

Nej nu orkar jag inte tänka på det mer utan ska njuta av min lugna stund vid datorn innan det är dags att laga mat! Kram till er!




Jobb, barnvakt och föräldramöte

2011-10-18 21:16:12 ,   Allmänt/Vardagsliv

Gokväll! Detta har varit en lång dag. Har jobbat, hämtat Max, O och S på förskolan. Var barnvakt en stund och sen tillbaks till jobbet för föräldramöte. Nu ringer alarmet om 8 timmar så snart läggdags. Hoppas er dag varit bra! Blir mer blogg imorn för då kommer jag hem ganska tidigt. Kram





Lyx!

2011-10-17 19:14:10 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hej! Det är lyxigt att komma hem från jobbet på måndagar vid 18 för då har Marcus röjt här hemma och lagat mat och likadant var det idag. Härligt ♥.

Jag laddar inför en kväll vid teven med lite chipsrester från fredagsmyset. Jag hade tänkt äta det igår men hade ju då sällskap av Max hela kvällen som inte somnade förrän kl. 22.

Max ropade alldeles nyss in mig på sitt rum där han satt och tittade i en Barbapappabok. Mamma den här boken handlar om Annapoo. Annapoo är Max smeknamn på sin bobby car. Han har hittat på namnet själv. Jag frågade vad det står om Annapoo. Annapoo är i sären (affären) och jag köper han. Som sagt åter och återigen: Vår kille har fantasi!! Det är kreativa påhitt och lekar hela tiden. Ibland tror jag att han lever i nån annan värld än oss =)!



Vårt ♥ för två veckor sen





Barnvälsignelse

2011-10-16 19:17:13 ,   Allmänt/Vardagsliv
Idag har vi åkt några mil i bil för att vara med på barnvälsignelse av Max yngsta kusin.












Vi har haft en trevlig dag och kom hem strax före 17. Max sov 1,5 timme på vägen hem. Spännande att se när han somnar ikväll. Jag har planerat en kväll i soffan med tända ljus så hoppas att han är trött trots så lång sovstund så sent på dagen... hoppas kan man ju alltid.

Kram till er och hoppas ni haft en bra helg ♥




Lördagslunch

2011-10-15 17:33:58 ,   Mat och annat gott

 

 





Gomorron lördag ♥

2011-10-15 08:54:07 ,   Allmänt/Vardagsliv

 

Hej! Min dator verkar ha kommit in i lördagslunken för den är SÅ seg!! Här hemma har vi varit vakna sen 6.50. Max vill gå till förskolan idag och jag vet inte hur många gånger jag fått säga att vi ju är lediga idag. Jag ska snart ta tag i att städa lite här hemma. Var riktigt motiverad för en stund sen men känner just nu hur motivationen är på väg bort. Kanske bäst att sätta igång allt är borta.

 

Max springer runt och leker att han ska laga bilar med MeckarMicke.

 

Hoppas ni får en bra lördag!





PMS-häxan

2011-10-14 09:14:13 ,   Allmänt/Vardagsliv
Gomorron! Idag börjar jag inte jobba förrän 10. Skönt med sovmorgon men tråkigt att jobba till 17.30 en fredag.

Igårkväll vaknade PMS-häxan i mig. Det kom från ingenstans. Kände mig sur och gnällig. Idag vaknade jag glad... tills jag upptäckte att det är -4 grader ute, att vår bil är täckt i is, att vår nyköpa kupévärmare inte fungerar och med tanken på att jag om ca 10 minuter står där ute och skrapar!

Nåja, hoppas humöret blir bra igen när jag kommer till jobbet.

Något som är lycka är i alla fall att det är fredag. HURRA!!




Gös med kräftor och saffransås

2011-10-12 18:18:32 ,   Mat och annat gott
Här kommer receptet på maten som jag och min mamma lagade i lördags. Receptet är från Hälsokokboken (ICA förlag). Man behöver inte ha gös utan kan självklart ha någon annan fisk istället.

Gös med kräftor och saffransås



1 msk olivolja
8 små gösfiléer (vi hade två hela gösar)
salt och vitpeppar
1 msk smör
1 burk kräftstjärtar i lag
50 g pinjenötter
100 g parmesanost (tror vi använde mindre och det blev lagom smakrikt)
skal av 1 citron
½ dl hackad gräslök

Saffransås
2½ msk fiskfond
2½ dl mellangrädde
1 kuvert saffran (½ g)
salt och vitpeppar



Saffransåsen: Blanda ingredienserna i en kastrull och låt koka upp. Koka på svag värme i ca 20 minuter. Smaka av med salt och peppar.

Stek fiskfiléerna i lite olivolja. Strö över salt och peppar och ställ åt sidan (vi tillagade vår fisk i ugnen med smör och kryddor). För att göra kräftröran så börjar du med att steka kräftstjärtarna och pinjenötterna i smör i någon minut. Ta av stekpannan från värmen och riv över parmesanost och citronskal. Tillsätt gräslök, salt och vitpeppar och blanda ordentligt.

Servera gärna med sparris och kokt potatis.


Prova gärna och säg till vad ni tycker. Vi tycker det kändes som en lyxig rätt med goda smakkombinationer.




Den där trötta dagen i mitten av veckan

2011-10-12 18:04:26 ,   Allmänt/Vardagsliv
Ja då är tre arbetsdagar gjorda denna vecka. Mer än hälften alltså! Jag hade ju min tidiga dag idag och eftersom jag varit vaken sen 5 så har jag varit ganska trött på eftermiddan. Max och jag åkte ändå till Bra och begagnat där Max köpte lite leksaksbilar och så fikade vi chokladboll. Sen blev det en tur till ett byggvaruhus där jag köpte rundstav till vardagsrumsgardinerna. Nu står en fiskgratäng i ugnen och när jag ätit av den ska jag på styrelsemöte. Hoppas på att det inte håller på allt för sent så att jag orkar titta på Bonde söker fru när jag kommer hem (lär inte hinna se det när det går på tv men får se det efteråt). Jag borde orka för jag sov en halvtimme på soffan förut. Helt fantastiskt skönt!

Senare kommer receptet på gös med saffransås och kräftröra!

Kram till er!




Fotobok

2011-10-11 16:58:56 ,   Max
Hej! Max och jag sitter och tittar på MeckarMicke eller rättare sagt Max tittar och jag bloggar =)! Alldeles strax kommer Marcus hem från jobbet och då hoppas jag på att han känner sig inspirerad till att plocka ur diskmaskinen och röja på diskbänken... hoppas kan man ju alltid eller hur? ;)

När jag kom och hämtade Max på förskolan för en timme sen så lekte han cowboyfest. Han är lite inspirerad av PostisPer där de i ett avsnitt dansar linedance och Per är CowboyPer.

Innan vi satte oss här i soffan lekte han med sin stora plastlastbil som han kallar stora blå. Uppkallad efter den blå traktorn i Lilla röda traktorn

Och så säger vissa att teven dödar kreativiteten. Inte hos Max i alla fall =)!

Jag har glömt att visa er bild på den nya fotoboken som kom i brevlådan förra veckan. Den är från att Max är 2 till 3 år. Den tredje boken i samlingen.



Hoppas ni får en trevlig kväll ♥




Gardintyger

2011-10-09 19:47:47 ,   Inredning/Hemma hos oss
Igår var jag och köpte gardintyg till de fyra fönstrena i vårt vardagsrum. ÄNTLIGEN!! Det har jag planerat att göra sen vi flyttade in men det har inte känts nödvändigt under sommaren men nu när det är höst och man vill ha ombonat och mysigt så känns det extremt nödvändigt och värt att lägga pengarna på.



Jag har svårt att beskriva med ord vilken typ av gardiner vi ska ha men jag har lämnat tyget till min sömmerska (mormor) med en skiss på hur de ska vara. De ska inte sitta med gardinstång utan i fönstret. Typ som en hissgardin sitter.... fast det ska inte vara hissgardiner.... ni får helt enkelt se bilder på resultatet när det är klart. Gardinerna kommer ha dubbelt tyg: det mönstrade inåt och det enfärgade utåt. Enbart det mönstrade hade blivit för tunt och dubbelt mönstrat hade inte blivit bra eftersom mönstret då synts igenom. Det lila tyget är ett rejält tyg som kommer stabilisera upp gardinen och framförallt det är ju SÅ snyggt!




Gös med saffransås

2011-10-09 13:06:57 ,   Allmänt/Vardagsliv

Vilken kall natt och morgon det varit här. Några minusgrader imorse och massa frost ute. Sent igårkväll tog jag på mig vinterjackan och gick ut för att titta på meteorskurarna som man skulle kunna se men jag såg inget.

 

Igårkväll var min mamma här. Vi lagade gös med saffransås och en smaskig kräftröra (kräftstjärtar, pinjenötter, parmesanost, citron och gräslök). Till det åt vi sparris och kokt potatis (receptet kommer från Hälsokokboken. Hojta till om ni vill ha receptet). Det var fantastiskt gott! Gösen har fiskats upp av min svärfar. Sen blev det te och mörk choklad medan vi tittade på mammas nya mobiltelefon och jag fick henne fast i wordfeud-träsket =).

 

Nu ska jag äta rester sen igår och hoppas på att det smakar lika gott idag.

 

KRAM ♥





Lugn start på lördagen

2011-10-08 09:56:01 ,   Allmänt/Vardagsliv

 

Gomorron lördag! Här råder lördagslugn. Detta är den första lugna lördagförmiddagen vi har på ca 5 veckor. Skönt! Om en stund ska jag åka på tygjakt. Det börjar verkligen bli på dags för gardiner i vardagsrummet. Hoppas jag kan hitta nåt bra. Men innan jag ska ge mig iväg på det ska Marcus åka och försöka få tag i en bra träolja till vårt trädäck som behöver oljas in innan snön kommer. Vilket jag iförsig hoppas dröjer ett tag.

 

I eftermiddag ska vi på 3-årskalas för R som fyllde år i måndags.

 

Njut av lördagen ♥

 





10 timmars sömn

2011-10-07 11:31:20 ,   Allmänt/Vardagsliv

 

Hej! Jag har verkligen haft "bloggavgiftning" denna vecka. Som jag skrev i söndags så vill jag få bort känslan av krav på att blogga och har därför legat lågt under veckan. Har varit hemma från jobbet igår och idag för började bli förkyld i onsdags med kliande hals och dessutom har jag sovit dåligt hela veckan så när Max vaknade innan 5 igårmorse och vi inte somnade om så skrek hela min kropp att jag skulle vara hemma. Natten till idag har jag sovit 10 timmar. Förkylningen är som bortblåst och jag har energi i kroppen. Helt otroligt! Skönt att gå in i helgen utan att vara utmattad.

 

Jag har precis ätit en sen frukost och ska hämta Max på förskolan om två timmar. Men innan dess ska jag göra ingenting. Klädberg och diskberg ignoreras här hemma just nu.

 

Kram till er ♥





Symöte...

2011-10-05 22:24:02 ,   Allmänt/Vardagsliv

imag0093-1 (MMS)

Gokväll! Ikväll har jag haft symöte här o sitter nu o slappar vid teven. Borde dock ha lagt mig för längesen för har varit vaken sen 5 imorse. Ville bara skriva några rader här! KRAM o godnatt





Måndag 3 oktober

2011-10-03 21:45:15 ,   Måndagslista


  • det varit en bra dag på jobbet
  • det varit Ensam mamma söker på tv vilket är ett utav mina favoritprogram
  • när jag kom hem vid 18 ikväll så hade Marcus lagat mat och laddat tvättmaskinen med tvätt samt dammsugit. Kändes lyxigt.
  • vi haft en skön helg där vi fått umgåtts och bara kopplat av. Laddat energi helt enkelt.
  • fotoboken jag gjort för Max 2-3 år kom idag. Den blev riktigt bra!


Kram och godnatt ♥




Prestationsångest

2011-10-02 22:05:39 ,   Blogg
Gokväll! Senaste tiden har jag fått lite prestationsångest angående bloggen. Jag älskar att blogga men de senaste veckorna har det stundtals känts som ett måste. Så fort jag inte uppdaterar flitigt och kommenterar flitigt hos andra så sjunker läsarantalet och kommentarerna vilket stressar mig. Egentligen spelar det ju absolut ingen roll men det blir i alla fall någon sorts stress. Det hinns liksom inte med nuförtiden att uppdatera 4-5 gånger om dagen och med massa fina bilder samt att läsa och kommentera bloggar flera gånger om dagen. Jag ska försöka tagga ner lite och inte tänka så mycket på det och uppdatera när jag vill. Det är kul med riktigt genomtänkta inlägg med bilder men samtidigt gillar jag de korta vardagliga inläggen också. Det är såna som är roliga att titta tillbaks på senare. Att läsa gamla blogginlägg medför mycket minnen och jag vill dokumentera minnen nu också för att titta tillbaks på sen.

Oj så bladdrigt detta blev. Men det jag vill säga helt enkelt är att om det blir "tyst" här inne lite då och då och om det inte kommer flera inlägg per dag så är det inget konstigt utan bara ett sätt för mig att ta det lite lugnt!

Nu är det godnatt här. Sov så gott. Kram ♥




Höstsol

2011-10-02 21:57:16 ,   Allmänt/Vardagsliv













Hemma

2011-10-02 15:34:56 ,   Allmänt/Vardagsliv
Nu är vi hemma igen. Det har varit en riktigt skön helg och inatt har vi sovit 9 timmar hela familjen. Extremt välbehövligt för oss. Max längtade dock hem igårkväll och var ledsen men somnade sen snabbt bredvid mig. Vi har varit på en gemenskapshelg med kyrkan som vi är med i. Tror inte jag skrivit vad det var vi skulle iväg på.

Nu är tvättmaskinen i full gång här hemma och Marcus klipper gräset. Mycket som ska fixas innan det är vardag imorn igen. Jag ska strax cykla till A-C och vi ska ta en liten promenad. Ska tömma kameran på bilder ikväll och det blir förhoppningsvis ett bildinlägg här på bloggen. Kram till er ♥




Orsaken till min frånvaro

2011-10-01 19:02:46 ,   Allmänt/Vardagsliv

imag0088 (MMS)

Hej! Orsaken till min frånvaro här på bloggen är att vi är borta över helgen. Har fotat fint vid vattnet idag. Dock inte me mobilen så ni får en "toalettbild" på mig istället :)