En massa tack och dagen som varit ♥

2011-10-31 21:51:51 ,   Allmänt/Vardagsliv
Tack för kommentarerna till förra inlägget! Kan påpeka att M har kommenterat vad efterrätten hette så ni kan kika i kommentarerna om ni vill veta. Blir lite rörd angående era komplimanger om att jag var fin. Tack för det ♥ Tänk va roligt det är att klä upp sig och fixa till sig lite nån gång ibland. Det händer ju inte så ofta.

Idag har jag frisknat till. Har inte haft feber. Låg hela förmiddan och tittade på One Tree Hill. Har lånat dvd-box av C. Älskar den serien. Nu till veckan får hon hem den senaste säsongen som släpps imorn (tror jag det är) så när hon har sett klart den så är det min tur. Det tackar jag för.

Max förskola var stängd idag och Max skulle ha varit hos sin farmor och farfar. Jag skjutsade dit honom imorse och så fick jag vila ifred. Hämtade hem honom vid lunchtid för Marcus pappa hade knäckt sig i ryggen. Max och jag har myst här hemma. Var ute en sväng på eftermiddan och det kändes så skönt med frisk luft och jag känner mig verkligen redo för jobb imorn. Blir dock en kort jobbvecka för jag har tagit ledigt på torsdag och fredag. Då får Max och jag lite höstlov!

En stor sten har lättat från mitt hjärta nu ikväll angående en grej så nu kommer jag sova gott inatt.

KRAM till er


Jag är glad att ni är så många som läser fast jag inte är lika flitig på att skriva blogginlägg som jag varit tidigare.




Kommentarer
patricia

Tack =) <3

2011-10-31  /  22:19:44  /  http://patriciasvarld.blogspot.com/
Anna

Vad skönt med höstlov för er. Och ännu skönare med att få ett lättare hjärta :) Hoppas jobbdagen går bra!



kramar

2011-11-01  /  07:18:34  /  http://ambi.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback