Tummen upp!

2012-02-29 21:22:07 ,   Allmänt/Vardagsliv


Tummen upp för att jag inte hade några hål att laga hos tandläkaren och för att besöket bara kostade mig 275:-. Tummen upp för att vi åt kebab med bröd till kvällsmat (när man är vardagstressade får man försöka underlätta med nåt). Tummen upp för att jag varit hos min mamma på hudparty och provat på produkter och bl a haft lermask i ansiktet så nu är jag ren och fräsch.

Tummen upp för att jag inte börjar jobba förrän 9.30 imorn. SOVMORGON =)




Vårsol!

2012-02-29 14:42:26 ,   Allmänt/Vardagsliv
Å vad härligt det är med sol ute! Jag har haft två dagar när jag varit trött och allmänt vardagsstressad men idag känns det bättre. Det gör mycket att sluta jobba tidigt. Nu ska Max och jag äta lite mellis och sen gå ut. Jag ska nog inviga nya vårjackan. Blir en promenad till M där jag ska lämna av Max och sen ska jag till tandläkaren. Var tre år sen sist så det kan bli spännande!



Vårsolen lyser upp det här hemma också!




Checkar ut

2012-02-27 20:54:01 ,   Allmänt/Vardagsliv
Lång arbetsdag och trött!

Återkommer imorn =)




Shopping och is

2012-02-26 19:55:16 ,   Allmänt/Vardagsliv
Så var kvällen redan här! Max somnade före 19 ikväll och Marcus och jag åt middag själva vilket har blivit lite av en söndagskvällstradition nu.

Efter lunch idag åkte vi för att shoppa lite. Vi var på shoppingcentret i 40 minuter och fick tag på det vi skulle ha. Max är inte så förtjust i att gå i affärer så vi var effektiva och förberedda. Max har nu fått två par vårskor, en blå skaljacka från KappAhl (hittade ingen bild på den på hemsidan) och jag köpte en vårjacka på Lindex (hittade ingen bild på den heller men bjuder på en kass mobilbild istället)






Sen åkte vi hem och packade matsäck och åkte upp till sjön där bl a mina föräldrar var. Flera åkte skridskor och Max tyckte det var jätteroligt med isen. Till nästa vinter måste vi köpa skridskor till honom! Jag hade med systemkameran och såg fram emot att fota fina bilder men hade visst glömt att det inte var något batteri i den. Så det fick bli några mobilbilder istället. Här är en:




Nu ska jag slappa resten av kvällen innan en ny vecka börjar ♥

Kram till er




Bidrag nr 9

2012-02-26 13:30:00 ,   Allmänt/Vardagsliv
Vad tyckte ni om gårdagens melodifestival? Vi som tittade här hemma hos oss tyckte det var många bra låtar igår. Men klart bäst tyckte jag att Danny var. Tror det kan vara årets Globenvinnare eller vad tror ni?

Vi hade ett bidrag nummer 9 hos oss också. Det var Max och Z som stod framför teven med varsin gitarr och uppträdde för oss. Senare var de trubadurer och satt på stolar med mikrofoner. Kanske detta är en framtida vinnare?!





Förmiddagslyx

2012-02-26 10:43:54 ,   Allmänt/Vardagsliv


Helglyx!


En kopp te och två kakor är bra förmiddagslyx! Solen skiner idag med och jag blundar för det som väderprognoserna tyder på: snö imorn.

Har sovit riktigt tungt inatt och vaknade pigg vid 8 imorse. De senaste helgerna har jag varit jättetrött och har verkligen prioriterat sömn på helgerna. Det känns lite som att jag nu efter julledigheten varit mycket tröttare och kroppen har liksom fattat att jag jobbat heltid i ett halvår nu.

Hoppas ni njuter av helg ♥




Färskt bröd

2012-02-25 08:57:31 ,   Allmänt/Vardagsliv
Gomorron! Här sitter vi och äter färskt bröd till frukost. Jag har dock inte bakat det men Marcus har varit och köpt det. Solen skiner ute och det ser ut att bli en riktigt fin dag. Jag ska snart åka till ICA Maxi och handla och senare ska Max och jag till biblioteket på ett jippo. Ikväll kommer F, D, Z och B hit. Fullspäckad dag med andra ord!

Nu ska jag skriva handlingslista till ICA Maxi!

Kram




F R E D A G

2012-02-24 18:36:49 ,   Allmänt/Vardagsliv


Fredagsmyset är här! Ljusen är tända och strax ska vi äta kräftpasta (har blivit det flera helger i rad nu tror jag).

För mig är det en lång fredag idag för jag gick upp tidigt och började jobba kl. 6 imorse. Var en extremt lugn dag på jobbet så tiden gick sakta. När jag och Max kom hem så vilade jag en stund och sen har vi fikat med mina föräldrar och handlat inför kvällen.

Fler än jag som är chockad över lilla prinsessans namn Estelle? Jag som var så säker på Alice. Men jag tycker Estelle är fint också och det är roligt att det blev ett namn som inte alla redan spekulerade kring.


Hoppas ni får ett mysigt fredagsmys ♥




Torsdagskväll

2012-02-23 18:54:29 ,   Allmänt/Vardagsliv

 

Min vy! Max sitter och äter äpple och Marcus diskar! Snygg stil Max har va?!

 

Vilket vårväder det varit idag. Jag var ute på jobbet med de barn som var kvar sist och det var jätteskönt. Ser fram emot våren när man kommer hem från jobbet med smått blossande kinder pga vårsolen och den där härliga utekänslan i kroppen.

 

Ikväll ska jag titta på gårdagens Sveriges mästerkock och sedan nytt avsnitt av Biggest loser. Men först måste jag se nyheter så jag får höra allt om den nya prinsessan. Vad tror ni hon ska heta? Jag gissar på Alice!

 

K R A M





Efter regn kommer solsken!

2012-02-23 09:08:31 ,   Allmänt/Vardagsliv
Gomorron! Oj vad det regnade igår och inatt men nu skiner solen för fullt. Vilket fint välkomnande för Sveriges prinsessa ♥! Detta kommer nog bli en sådan här dag som man i framtiden pratar om.... vad gjorde du den 23 februari 2012? Så det är bäst att göra något speciellt av denna dag.

Idag flexar jag lite på förmiddan och behöver inte vara på jobbet prick 9.30. Det gäller att passa på när det är sportlov och lite lugnare.

Igår efter jobbet så åkte jag och Max och köpte 10 röda rosor som vi åkte med till Marcus jobb. Lite överraskning på vår 8-årsdag! Sedan var det hem och städa och fixa mat för igårkväll var mina kollegor här på hudparty (hudserien Blue). Blev en trevlig kväll!





Tack för era kommentarer senaste dagarna! Jag har inte riktigt hunnit med att svara men ikväll satsar jag på en lugn kväll med datorn.


Mot jobbet.....





8 år

2012-02-22 07:00:00 ,   Allmänt/Vardagsliv
Jag älskar dig






Idag har vi varit tillsammans i 8 år




Vårväder och tomteskägg

2012-02-21 21:50:03 ,   Allmänt/Vardagsliv
Nu är det dags att gå och sova för klockan ringer tidigt imorgonbitti.

Idag har det ju varit rena vårvädret ute. +6 grader och solen sken. Nu är det minusgrader igen så blir burrigt klockan 5.40 imornbitti när jag sätter mig i bilen för att åka till jobbet. Tur det finns varma kläder!

Jag tog en promenad till förskolan och hämtade Max idag. När vi gick hem så pratade vi om att han börjar bli för stor för sin vagn. Då sa han: Nej mamma jag är inte stor. När jag är stor får jag hägg (skägg) som pappa. Då mamma är jag stor.

Vet inte riktigt om jag måste kalla honom för liten ända tills han får skägg! En tre-årings funderingar över livet och världsbild är ganska fascinerande! Han pratade också om att han ska bli tomte när han är stor. Det hör nog ihop med skägget. Sen lekte han jultomte här hemma resten av eftermiddagen.

Godnatt från mig!




Punkt slut.

2012-02-21 12:46:29 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hej! Va skönt det är att kunna avsluta saker och ting. Igår opererade jag bort knölen i mitt bröst som jag skrivit om tidigare. Den har ju utretts i några omgångar, först när jag upptäckte den för 4,5 år sen och sedan i samband med att jag ammade Max då den växte. Läkarna har ju bedömt den som ofarlig men det är ändå skönt att den inte finns kvar längre. Den hade krympt sen den var som störst och var inte så svår att ta bort för läkaren. Det var under lokalbedövning och jag tittade åt andra hållet när läkaren och sköterskan slet och drog och klippte. Ignorerade att det var i mitt bröst de klippte i och sedan sydde i och var lite impad av mig själv att det gick så bra. Fick se den lilla knölen efteråt och den var lite större än en kikärta i storlek. Nu ska den skickas på provtagning vilket ju är rutin men jag är inte särskilt orolig för resultatet eftersom läkaren inte heller var det. Jag firade min operation med att köpa ett par jeans efteråt. Äntligen hittade jag ett par som jag ville ha!! På Kapp Ahl blev det. DESSA! (ett tips för Kapp Ahl har 100:- rabatt på alla jeans nu).

Igårkväll låg jag och grät och mådde illa i soffan för jag hade så otroligt ont i bröstet. Idag smärtar det inte utan bara ömmar och jag har bytt förband eftersom det blödit en del och imorgon blir det jobb igen.


Så nu är det punkt slut för min knöl i bröstet och för min jeansjakt!


.




Vad knölen är för något vet jag inte riktigt. Först klassades den som bindvävsknuta men sedan när den växte och blev så stor kallade den för mjölkansamling/mjölkcysta men den har inte gått att tömma och igår när jag kikade i min journal som läkaren höll i så såg jag att det stod tumör (och sen något mer som jag inte förstod) men jag tycker det låter trevligare med knuta!




Byggare Max

2012-02-20 10:00:00 ,   Max
Bjuder er på lite bilder på Max från i lördags medan jag sliter på jobbet =)! Vi hittade en "jobbarhjälm" på Bra & begagnat för 10:- som blivit en ny favorit för Max.








Detta är alltså ett förinställt inlägg




Relax

2012-02-19 18:19:43 ,   Allmänt/Vardagsliv
Bubbelpool, ananassmoothie, "vanlig" bastu, ångbastu, badrock, god mat, vattenrutschkanor.

Ja det har vår dag innehållit. Fem timmar har jag och Marcus tillbringat på relaxavdelning med tillgång till äventyrsbad tillsammans med A-C och M. Snacka om lyxigt! Bättre söndag kan man nog inte ha. Nu känner jag mig relaxad i hela kroppen och det blir en kväll framför teven.





Melodifestivalkväll

2012-02-19 17:54:37 ,   Allmänt/Vardagsliv



Hej på er! Idag har vi haft vad man nog kan kalla en ganska perfekt dag men det skriver jag mer om sen!

Igår hade vi en mysig melodifestivalkväll med vänner. Åt först detta och sen blev det chips och popcorn till festivalen. Molly var min absoluta favorit så hon fick min röst!

Max fick duka bordet igår vilket han stolt berättade när M och H kom.

Det är ju så mycket roligare att titta på melodifestivalen när man är flera och vi satte dessutom poäng. Molly vann även vår omröstning och jag var (som vanligt) den som var snällast med poäng överlag =)! Japp jag erkänner att jag gillar melodifestivalen och det är jag stolt över... så det så =)! (men nej jag gillade inte Ranelids bidrag)

Kram




Lördag

2012-02-18 16:22:05 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hej! Jag lyssnar på melodifestivallåtarna på Svt´s hemsida. Kul att hört dem innan tycker jag för då bedömer man bara på det man hör och inte hela showen. M och H kommer hit ikväll och äter mat och tittar på festivalen med oss.

Det har varit en ganska lugn lördag hittills. Vi har besökt Bra och begagnat och sen har jag gjort lite ärenden. Nu är Marcus iväg och byter ett lyse på bilen.

Hoppas er lördag är bra!

Kram




Fredagstips!

2012-02-17 13:06:05 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hej fredag! Skönt att helgen närmar sig. Några timmar kvar att jobba bara. Har varit ute i det soliga vädret på förmiddagen.

Vill tipsa er om HMs billiga barntröjor (vilket jag tror jag gjort tidigare också). Jag har köpt två till Max och de känns supersköna i materialet. 39.50:- är ju ett alldeles lagom pris!



Hoppas ni njuter av fredagskänslan. Ikväll väntar fredagsmys som är väldigt efterlängtad denna vecka då jag haft en riktig tröttvecka!

Kram




Vardagslyx

2012-02-16 21:02:53 ,   Allmänt/Vardagsliv
När jag kom hem från jobbet vid 18 ikväll så hade Marcus städat hela huset under eftermiddagen och bordet var dukat för kvällsmat och ljusen var tända. Det är vad jag kallar vardagslyx! Marcus och Max har roat sig med att baka chokladbollar idag och de tog även en liten tur till pulkabacken. Max är frisk med andra ord (feberfri och pigg men fortfarande lite snorig)! Imorn blir det förskolan för honom några timmar och sen tar vi helg.

Nu ska jag se Biggest Loser!

Kram till er




Och så lite mer grönt....

2012-02-16 13:00:00 ,   Inredning/Hemma hos oss

 

I köket

 

 

Detta är ett förinställt inlägg. Jag jobbar nu!









10 timmar

2012-02-16 08:55:08 ,   Allmänt/Vardagsliv
Gomorron! Jag har sovit närmare 10 timmar inatt. Känns lite konstigt i kroppen. Man blir ju nästan tröttare av att sova så mycket än att sova normalt (7-8 timmar). Men utvilad borde jag ju vara!

Nu väntar jag på att Marcus ska komma hem från jobbet för att vara med Max så att jag kan åka till mitt jobb. Hoppas ni får en bra dag ♥




Grönt

2012-02-15 21:16:24 ,   Allmänt/Vardagsliv

 

Dagarna går fort och nu är det kväll igen. Denna dag känns dock ganska lång eftersom jag varit vaken sen 5 imorse. När jag kom hem från jobbet i eftermiddags så mötte jag Marcus i dörren och han cyklade iväg för att jobba några timmar på sitt jobb. Max, som bara haft låg feber idag men fortsatt snorig och hes, och jag åkte och köpte rundstav till två gardiner (inte till gardinen på bilden) som mormor sytt åt oss. Vi passade också på att köpa en ny fönsterlampa till Max fönster. Nya gardiner och lampa till hans rum har varit påtänkt sen vi flyttade in för ett år sen men man kan ju inte fixa allt på en gång. När vi köpt lampan så bar Max den i en påse och sa Tack så mycket mamma.

 

Nu är det grönt och fint i hans fönster. Tack till min mormor som sytt gardinen =)!

 

Jag har bakat pizza ikväll och jag förstår inte varför man kommer på en sån idé när man varit uppe tidigt, jobbat och dessutom inte alls känner sig pigg i kroppen och framförallt inte kry i munnen där jag har fem blåsor (afteblåsor vilket jag brukar få i samband med att det är någon infektion i kroppen). Nu hoppas jag att de går över till helgen i alla fall!

 

Kram till er





Nu är det kväll igen...

2012-02-14 21:22:59 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hej! Blir visst en del bildlösa inlägg här inne just nu men dagen har tagit på krafterna: jobb, kiropraktorbesök, 1,5 timme hemma och sen styrelsemöte. Nu ska jag varva ner och helst somna nu för om 8 timmar ringer klockan. Det är toksnöar ute så det blir att köra försiktigt till jobbet imorse.

Max hade ungefär 38 grader nu ikväll. Jag hoppas på att febern är på väg bort!

Alla ♥ dag kram till er





IGEN!

2012-02-13 21:26:30 ,   Allmänt/Vardagsliv
Gokväll. Max har fått feber igen *suck*. Det blir sjunde vab-dagen imorn för oss sen i slutet av januari. Imorgon är det Marcus tur att vara hemma. Max är hes och hostar lite också. Hoppas detta inte blir något långvarigt.

Jag är supertrött så ska lägga mig snart. Har varit trött hela dagen och det har känts som grus i ögonen. Tröttheten från helgen som kommer efteråt.

Hoppas er dag varit bra




Trötta ögon

2012-02-13 07:17:25 ,   Allmänt/Vardagsliv
GOMORGON! Det är trötta ögon hos mig idag trots att jag sovit 8 timmar inatt. Jag var dock vaken vid 2.20 efter att ha drömt att det var julafton, regnstorm och jag sprang runt på ett köpcentrum för att hitta nåt rött att ha på mig och då kom den där ledande otäcka huboten från Äkta människor. Hon bara stirrade på mig och så gick allt som i slow motion. Sen vaknade jag helt svettig och det tog en stund innan jag somnade om. Var nog inte ett så smart drag att titta på programmet igårkväll.

Ser fram emot om 15 timmar då jag kan lägga mig och sova igen =)! Men först ska jag ha en bra dag på jobbet (som jag också drömt om inatt) Hoppas ni får en bra dag ♥




En helg....

2012-02-12 21:03:34 ,   Allmänt/Vardagsliv
...har passerat och jag har inte hunnigt blogga. Det är inte vanligt! Hoppas ni haft det bra ändå =)!

Helgen har bestått av övernattande gäster, lekbesök, lunch hos svärföräldrarna, fika hos min mormor & morfar, 50-årsfest, pulkaåkning, planering inför bytardag/loppis, handling inför veckan och nu sitter jag här i soffan! Och trött är jag efter att ha kommit i säng strax före 2 natten till idag. Ska bli skönt att snart gå och lägga sig.

Jag har inte riktigt hunnit tänkt på att det faktiskt är måndag imorn. Och jag låter nog bli att tänka på det tills alarmet ringer 6.15!

Kram







F R E D A G

2012-02-10 16:14:29 ,   Allmänt/Vardagsliv

Bild från förra helgen

 

Jaaa! Det är fredag. Max och jag har varit och handlat fredagsgott och om en stund kommer Marcus hem från jobbet och då ska jag till gymmet med A-C. Bra start på helgen. Sen blir det räkor i stark sås med ris och jag behöver nog inte skriva vad vi äter för snacks ikväll för det är ju samma varje fredag =)!

 

Kram





Oreda

2012-02-09 08:38:47 ,   Allmänt/Vardagsliv

 

Gomorron! Idag är jag glad att jag inte är den som kommer hem först hit i eftermiddag för det är rent ut sagt en väldig oreda här hemma. Stackars Marcus på sin tidiga dag =)!

 

Idag är det kallt igen och termometern visar -12 grader ute. Brrr. Här inne är det dock varmt. Lär bli en fin värmeräkning sen......

 

Önskar er en bra dag ♥

 





Godnatt

2012-02-08 22:06:05 ,   Allmänt/Vardagsliv
Kikar in och säger godnatt! Nu är ögonlocken tunga här.....

"Ses" imorgon




Vilar

2012-02-08 15:30:47 ,   Allmänt/Vardagsliv

Utsikt från sängen

 

Hej! Jag ligger och vilar en stund medan Max tittar på film. Man blir lite trött av att gå upp vid 5.

 

Om en timme ska jag åka och lämna Max hos sin farfar och sedan möta upp en kollega på IKEA för att handla grejer till jobbet. Gäller att ladda lite energi för att åka iväg. Man kopplar ju av nu när man är hemma.

 

Tror att jag ska försöka slumra lite nu så att jag inte är så trött ikväll.

 

Kram

 

 





Gomorron onsdag!

2012-02-08 05:35:27 ,   Allmänt/Vardagsliv
Gomorron! Uppstigning strax efter 5 här idag. Nu fick jag några minuter över innan jag måste åka mot jobbet så kikade in här.

Marcus och jag har börjat lagt oss tidigt på kvällarna. Redan vid 21 börjar vi bli trötta och jag tror vi sov båda två före 22 igår. Det är inte likt oss. Kanske beror på åldern?! =) Eller så har det varit alldeles för mörkt alldeles för länge nu. Det är ju dock skönt att sova i vilket fall som helst men jag var i alla fall trött när jag skulle gå upp.

Nu väntar 7 timmars arbete och sen hämta Max på förskolan, vilket jag tycker är supermysigt!

Hoppas ni alla får en bra dag!
Kram




Lycka är...

2012-02-07 16:33:25 ,   Allmänt/Vardagsliv
... att komma hem ♥ Fast jag har haft en riktigt bra dag på jobbet så är det skönt att vara hemma.

Vi klev innanför dörren för 20 minuter sen och Max började genast att leka och jag tog mig en bit mörk choklad och satte mig här. Men det blir bara att sitta en kort stund för sen är det dags att plocka ur diskmaskinen som diskades igår och laga mat. Ikväll ska Max och jag äta lax.... mums! Marcus som är allergisk mot fisk ska äta hamburgare... och lika glad är han för det =)!

Idag är det fyra år sen jag testade positivt på graviditetstestet och vi därmed fick veta att vi skulle bli föräldrar några månader senare. Jag blev påmind att det är idag för såg på facebook att min yngsta kusin fyller år idag och jag kommer ihåg att det var på hans födelsedag jag fick ett plus. Känns konstigt att Max fyller 4 år i år.

Nu ska jag hämta mig en till bit mörk choklad och svara på lite kommentarer som kommit in de senaste dagarna!

Kram till er




Måndag

2012-02-06 19:15:21 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hej! Ja nu och arbetsdagen är gjord och jag har precis varit och handlat lite på ICA inför veckan. Varsin semla till mig och Marcus fick följa med också så den ska jag avnjuta lite senare ikväll när jag tittar på gårdagens avsnitt av Äkta människor. Någon mer som följer den svt-serien?

Nu ska Max och jag gå in i duschen och sen blir det läggdags för honom. Fyra dagar kvar till fredagsmys.... hmm.... kanske inte ska börja räkna ner riktigt än =) Lite för tidigt!



Max sitter och "skriver" innan vi åt kvällsmat


Hoppas er måndag varit bra och att ni får en mysig kväll!



Kram





Stolar

2012-02-05 21:24:28 ,   Allmänt/Vardagsliv
Så här ser det ut i köket med två höga stolar!



Marcus och jag har tittat på Så ska det låta och nu är det Wallander som gäller men den hinner vi inte se färdigt för snart är det läggdags. Måste ju orka med måndagen också.

Godnatt ♥




Helgen på väg att avslutas

2012-02-05 18:08:39 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hej! Kommer ni ihåg att jag för ett tag sen skrev att vi planerade att köpa stolar till vår "bardisk" i köket. Jag fick efter det ett mail av B som jag umgicks med i tonåren och hon hade några över som vi kunde få och igår var hon snäll och kom med dem. Tack så mycket återigen! Visar er bild sen. Nu sitter jag på en av stolarna och har full uppsikt över våra två ugnar (vi har en spis med två ugnar - helt otroligt bra!) där klyftpotatis och fetaostfyllda kycklingfiléer tillagas. Perfekt att sitta här och blogga under tiden.

Helgen lider mot sitt slut och höjdpunkten denna helg var garanterat stunden i backen igår när vi åkte snowracer. Så härligt med riktigt frisk luft och solsken. Idag har det inte varit lika många minusgrader men tyvärr molnigt. Vi gick på en promenad förut till min mormor och morfar där vi fikade och mormor hjälpte mig att laga ett par byxor.

Nu är det dags att vända runt på klyftpotatisen. Hoppas ni har en skön söndag ♥


(Några minuter senare: Max har varit vaken sen 6 imorse och alldeles nyss kom han gående med sin Byggare Bob och napp i munnen och kröp ner under täcket. Marcus håller nu på att sätta på honom pyjamas men han sover redan. Undra när han kommer vakna imorn eller blir det inatt kanske?!)




Hej och hå i backen!

2012-02-04 17:43:51 ,   Allmänt/Vardagsliv
Trots att det var -16 grader så gav vi oss ut till pulkabacken i eftermiddags. Det var bara vi där och snön var orörd. Det var riktigt bra fart i backen fast vi inte har så mycket snö. Och kylan den klarade vi av galant. Smörjde in Max kinder ordentligt innan vi gick ut. När vi kom in fikade vi tillsammans med Max farfar och farbror som kom förbi med fika.















Gomorron kalla lördag!

2012-02-04 09:30:26 ,   Allmänt/Vardagsliv
Gomorron! -22 grader står termometern på. Burr! Jag som tänkte vi skulle gå till pulkabacken idag men det kanske är lite väl kallt för det. Snart kommer Max kompis S hit och medan de leker planerar jag att rensa min garderob. Men nu är det äggröra och ett glas Proviva som gäller till frukost!





Med te och mörk choklad...

2012-02-03 19:25:50 ,   Allmänt/Vardagsliv
... inleder jag detta fredagsmys. Jag var inte hemma från jobbet förrän 17.35 och gjorde snabbt en nachogratäng med nachochips, köttfärs, tacokrydda, creme fraiche och tacosås. Efter maten och röjning av köket så hamnade jag här i soffan medan Max och Marcus badar. Tittar på Adam live på tv3.




Hoppas ni har en mysig fredagkväll ♥




Gomorron fredag ♥

2012-02-03 08:34:26 ,   Allmänt/Vardagsliv
Ja då var det fredag. Härligt! Inatt har jag sovit jättedjupt och tror jag fått 9 timmars sömn. Underbart och välbehövligt. Det är många minusgrader idag också och Max och jag ska snart ge oss ut i kylan. Jag jobbar sent idag också men när jag kommer hem ikväll så ska vi äta nachogratäng vilket jag hoppas blir smaskens. Annars blir det väl en vanlig fredagkväll: tv, chips, popcorn, cola och somna på soffan =)!



Min beställning från Ellosrean kom igår. Denna tröja blir perfekt att jobba i!




Lila tulpaner

2012-02-02 21:11:10 ,   Allmänt/Vardagsliv



Oj så skönt att det var att sätta sig ner i soffan. Eftermiddagen på jobbet tog på krafterna och det var skönt att åka hemåt. Hämtade S och O på förskolan (de går på samma som Max men Max hade blivit hämtad av Marcus tidigare) och de följde med hit en stund och åt mat i väntan på att A-C kom från jobbet. Vi fick fina lila tulpaner som tack för hjälpen ♥ Ska ta bättre bilder sen när de slagit ut.

Nu tittar jag på Biggest loser och jag kan erkänna att jag äter några chips till. Smygstartar fredagsmyset. Får hoppas jag får till ett besök på gymmet i helgen!

Kram till er och hoppas ni har en bra kväll




Minnen

2012-02-02 08:39:03 ,   Allmänt/Vardagsliv
Gomorron! Idag hade vi vår torsdagssovmorgon men Max vaknade 5.37 så det skulle jag nog inte kalla för sovmorgon. Jag har slumrat lite på soffan under morgonen för att orka med dagen.

Igår fastnade jag i att läsa ur min gamla blogg. Gamla inlägg från 2007. Är så roligt att ha så många minnen bevarade. Apropå frisörbesök så kan ni se här när jag började klippa mitt hår kortare igen.

Nu ska jag äta upp det sista av frukosten och sen ska vi bege oss ut i -14 grader och kallstarta en bil. *suck*

Kram till er!




En vanlig kväll

2012-02-01 21:44:35 ,   Allmänt/Vardagsliv
Det blev en ganska vanlig kväll det här. Ätit, läst bok för Max, tittat på Halv åtta hos mig och Sveriges mästerkock. Tittat lite på datorn och ska nu gå och lägga mig. Man blir trött på kvällen när man går upp 5 på morgonen. Inte så konstigt kanske.

En vanlig kväll helt enkelt som förhoppningsvis slutar med att jag somnar gott.

Godnatt och kram till er!




Nu var det klippt!

2012-02-01 17:01:14 ,   Allmänt/Vardagsliv
Äntligen är mitt hår klippt! Var över fyra månader sen sist så det var välbehövligt med andra ord. Jag är ju en sån som i princip inte lägger några som helst pengar på hårvård men eftersom mitt hår på senaste tiden varit så torrt och tråkigt så löd jag frisörens råd och köpte en olja till håret som tillsätter vitaminer och ger håret mer liv och glans. Blir kul att testa om håret blir bättre av det. Sämre kan det nog inte bli =)!



Max var med min mamma på biblioteket medan jag var hos frisören och när jag var färdig gick vi och fikade. Nu leker Max med duplo och jag sitter här med en tekopp och lite mörk choklad och njuter av min sluta-tidigt-dag!