Det har vänt....

2016-04-17 19:56:33 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hej söndag! Vilken bra helg. Lagom av allt verkligen. Sköna hemmakvällar då jag somnat på soffan vid 21.30 både fredag och lördag, ätit gott, fikat gott hos Caroline som fyllde 35 år igår och hos min kollega Marina idag, fixat här hemma genom att algtvätta delar av fasaden runt uterummet och tvättat uterummet invändigt och dessutom har jag städat min garderob. Vet inte vad som tagit åt mig?! Det där men garderoben berodde dock främst på att jag köpte 14 plagg idag på Marinas loppis så jag var ju tvungen att rensa bort gammalt för att kunna få in dem i garderoben. Och hjälp så fint det blev på utsidan av uterummet. Det som ska vara vitt är nu vitt :). Målet är nya utemöbler snart. Vi ska bara hitta en tid då Marcus och jag ska åka och köpa det utan barn. Inte det lättaste nu men mycket att stå i framöver. Marcus fyller 40 år snart och det vankas fest. 
 
 
Lyxfrukost imorse med french toast och Biggest loser på plattan 


Jag har ju haft det tufft senaste halvåret med det psykiska måendet och sömnproblem men nu tycker jag att det vänt. Somnar bra men har fortfarande lite svårt att somna om ifall jag blir väckt på natten men vållar inga stora bekymmer. Jag känner mig gladare och har mycket roligt att se fram emot och har tagit steget att börja träna igen. Sommarens planer är spikade och det kommer bli en bra sommar har jag bestämt mig för. Den förra var tuff tycker jag på många sätt. Helt enkelt, det har vänt och jag mår nästan bra igen. 

Nu ska jag titta på The Bachelor o ligga i soffan resten av kvällen. 

Kram
 
 
En helg borta

2016-04-13 21:36:07 ,   Allmänt/Vardagsliv
 
Hej! Usch jag mår nästan dåligt av att inte blogga. Känns trist att jag inte riktigt hunnit hitta tiden till det senaste tiden. Men nu är jag här och hoppas jag kan bli mer flitig igen :).
 
I fredags trodde vi återigen att något skulle bli inställt pga sjukdom. Vi hade planerat tripp till Marcus syster med familj i helgen som var men i fredags vaknade jag och kände mig konstig i hela kroppen och hade huvudvärk. Sov större delen av förmiddan och fick sen feber. Usch så hemskt det kändes. Framförallt att se barnens besvikelse. De som hade sett fram emot trippen så mycket. Men mirakel sker. Jag vaknade på morgonen och kände mig helt bra. Det blev snabbt fram med resväskan och vid 10.30 var vi på väg. En lördag full med lek, god mat och lantluft och en söndag med barnvälsignelse för lill-E, firande av en 40-åring, en 71-åring och 7-åring. Vi rullade hem i flera bemärkelser. Vid 19.30 på kvällen var vi hemma efter 2 timmar i bil och jag tror att jag fortfarande är trött.... ha ha.... men mycket glad att vi kom iväg ♥
 
 
 
 
 
 
 
Ledarskap

2016-04-06 17:31:54 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hej! Det duggar inte tätt mellan blogginläggen här direkt men dagarna rusar ju på. Men nu kändes det bra att blogga lite efter tråkiga måsten såsom att teckna nytt elavtal, boka besiktningstid för bilen samt teckna ny barnförsäkring (försäkringsbolaget gör om försäkringen).
 
Jag har varit på ledarskapskurs i två dagar och blivit bortskämd med god mat och härlig gemenskap. Skönt med ett avbrott från vardagen och göra något annat inom jobbet fast inte vara på jobbet. Och dessutom slippa måsten hemma. Vi pratade bland annat om feedback, coachning och sen en del personlighetsanalyser.
 
 
 
 
 
 
 
Men det var såklart skönt att komma hem igår och roligt att vara tillbaks på jobbet idag.
 
Nu väntar kvällsmatsfix!
 
Kram