Prestationsångest

2011-10-02 22:05:39 ,   Blogg
Gokväll! Senaste tiden har jag fått lite prestationsångest angående bloggen. Jag älskar att blogga men de senaste veckorna har det stundtals känts som ett måste. Så fort jag inte uppdaterar flitigt och kommenterar flitigt hos andra så sjunker läsarantalet och kommentarerna vilket stressar mig. Egentligen spelar det ju absolut ingen roll men det blir i alla fall någon sorts stress. Det hinns liksom inte med nuförtiden att uppdatera 4-5 gånger om dagen och med massa fina bilder samt att läsa och kommentera bloggar flera gånger om dagen. Jag ska försöka tagga ner lite och inte tänka så mycket på det och uppdatera när jag vill. Det är kul med riktigt genomtänkta inlägg med bilder men samtidigt gillar jag de korta vardagliga inläggen också. Det är såna som är roliga att titta tillbaks på senare. Att läsa gamla blogginlägg medför mycket minnen och jag vill dokumentera minnen nu också för att titta tillbaks på sen.

Oj så bladdrigt detta blev. Men det jag vill säga helt enkelt är att om det blir "tyst" här inne lite då och då och om det inte kommer flera inlägg per dag så är det inget konstigt utan bara ett sätt för mig att ta det lite lugnt!

Nu är det godnatt här. Sov så gott. Kram ♥




Kommentarer
Anna

Jag förstår dig precis. Ibland behöver man vara ifrån allt vad bloggar heter med. Njuta av ens "verkliga" liv :) Jag ser bloggläsning och skrivande som en avkoppling med lite egentid så förstår precis om det blir "tyst" härinne. Ibland vill man göra annat med.



kramar

2011-10-03  /  08:31:13  /  http://ambi.blogg.se/
Åsa

Hej!

Vill bara säja att jag läser dig regelbundet, oavsett om det kommer inlägg varje dag eller inte. Kom ihåg att det ska vara roligt att skriva, inte ett tvång! Det är alltid kul att gå in och se vad ni har gjort sen sist, men inte till priset av att du känner press och tvång! Skriv när du är sugen och låt bli när du vill vila, så "enkelt" är det. Tror inte att någon tycker illa om det :)

2011-10-03  /  10:30:20 
Linda

Känner igen mig i det du skriver. Nu när jag jobbar har jag inte alls samma tid att lägga ner på att blogga, vilket ibland kan kännas lite stressande. Det är dock viktigt att inte känna att det är ett tvång att uppdatera ofta. Hoppas du har haft en bra dag.

2011-10-03  /  21:40:55  /  http://linchisblogg.blogspot.com





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback