Symöte...

2011-10-05 22:24:02 ,   Allmänt/Vardagsliv

imag0093-1 (MMS)

Gokväll! Ikväll har jag haft symöte här o sitter nu o slappar vid teven. Borde dock ha lagt mig för längesen för har varit vaken sen 5 imorse. Ville bara skriva några rader här! KRAM o godnatt

Kommentarer
Linda

usch har du också eksem. ja det är verkligen fruktansvärt. Sitter på jobb nu så kan inte skriva så mycket men du får gärna skriva lite mer till mig om hur du gjorde med det där saltbadet. Det kanske kunde vara något att prova. jag har ju faktiskt ett döda havssalt hemma som jag aldrig använt. köpte det förra hösten....Krya på dig!

Kraaam

2011-10-06  /  13:08:20  http://familyspace.blogg.se/
Nina

nej vi är inte nöjda med det vi har. därför vi vill byta.tex igår. theo ska inte sova om dagarna, han ska ha vakenvila. men nu har han fått vara med på vilan iaf. å han somna. så han va vaken till 22 igår kväll pga detta. anledningen till att han inte fått haft vaken vila beror på vikarier??? men ja menar dem måste ju kunna ordna det iaf.dessutom så kissa han på sig då han somna. dem hade inte gått på toa med honom innan??? vem gör inet det? då dem vet att han är blöjfri. man kissar väl alltid innan man somnar då ? så konstigt liksom.

2011-10-19  /  17:39:54  http://deliciously.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback