På gång

2016-05-15 20:57:35 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hej! Äntligen tittade solen fram efter en regnig och kall helg. Vilken kontrast emot förra helgen! Och vilken tur att det var då vi hade Marcus 40-årsfest. En magisk kväll med fantastiskt sommarväder, många nära och kära, underbar musik och god stämning. Ett minne som vi kommer bära med oss länge länge.
 
My rockstar ♥
 
Denna helg har vi köpt nya utemöbler. När vi flyttade in i vårt hus för 5 år sen köpte vi begagnade platsmöbler på Bra & begagnat och sa att det bara var tillfälligt. Men de där tillfälliga möblerna har vi haft i fem år..... ha ha.... men nu äntligen har vi något rejält och snyggt. Ser fram emot många sköna kvällar i uterummet i sommar. Marcus och jag drack kaffe och te där nu i eftermiddags. Vi tog på oss fleecetröja, mössa och satte på infravärmen. Typisk svensk försommar .... ha ha.....
 
 
 
För övrigt har helgen bestått av mycket kökssnack. Vi har varit på IKEA och spant in bänkskivor, skåpluckor, smarta lösningar mm och jag sliter mitt hår grått i IKEAs köksplaneringsprogram. Men all tid och reflektioner ger ju resultat och vi börjar hitta fram till hur vi vill ha det. Men det lär nog gå några omgångar till innan allt känns 100% toppen!!
 
En del av köket som det ser ut just nu. Kan ändras imorn :)
 
 
Ja mycket på gång med andra ord.
 
Kramar till er som fortfarande kikar in här. Hoppas på att få in blogg-flowet igen ♥
 




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback