Fredagsfys och pyjamasmys

2016-01-30 11:24:08 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hej lördag! Det är mycket ovanligt men det har hänt: jag har blivit förkyld. Kanske lite förvånande att det är ovanligt eftersom jag jobbar med barn, men som tur är så är jag väldigt sällan förkyld. Men nu har snoret tagit tag i mig. Fast inte så kraftigt. Men man får väl va lite ynklig ändå ?! :)
 
I onsdagseftermiddag fick Ebba feber och hade ont i magen. Jag kände på mig ganska direkt att det var hennes periodiska feber eftersom hon brukar få ont i magen då. Det var dock fem månader sen hon hade den sist. Men vi provade att ge betapred (kortisontabletter) och efter tre timmar var febern borta. Vi var hemma i torsdags hon och jag men igår var vi alla iväg igen. Skönt att det inte var influensan för den verkar ju verkligen inte kul detta år alltså.
 
I torsdags var två av mina kollegor här på middag på kvällen. Härlig vardagslyx att träffas en stund utanför jobbet. Men jag vet inte vad som tog åt mig för jag fotade inte ens maten. Men jag bjöd på pastarullar med skinka, vitlöksbröd och chokladsufflé.
 
Fin ljuslykta och rosor som jag fick av A-S och L.
 
Och så kom vi då till fredag. Och jag önskar att det var jag som hade stått för fredagsfysen men det var Ebba. Hon började på gympa igåreftermiddag. Favoriterna var en rolig gunga, hoppa från en hög plint och sen att få dricka vatten ur sin Hello Kittyflaska.
 
Ebba stod alltså för fredagsfysen och Marcus och jag stod för pyjamasmyset. Blev så otroligt nöjd med min sköna pyjamas som jag fick hem förra veckan så jag köpte en till. Måste ju ha nån när den andra tvättas. Och även Marcus fick ett par pyjamasbyxor.
 
 
Nu pågår lördagslugn. Jag hänger i min pyjamas och barnen pysslar. Max totalt inspirerad av Art Attack på Disney junior och Ebba pysslar en kikare. Det var det enda pysslet jag kom på när hon bad om att få pyssla.
 
 
HAPPY SATURDAY
 




Och så kom våren

2016-01-27 16:02:34 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hej. Får ni också vårkänslor? Från mååånga minusgrader till +7 grader på bara några dagar. Snön är nästa borta. Känns ju som vår när man är ute och solen skiner. Vita tulpaner inne förstärker vårkänslan.
 
 
Ebba älskar att hoppa i vattenpölar så detta väder passar henne.
 
Barnen och jag kom hem vid 15-tiden. Ätit lite mellis och nu slappar de vid teven en stund och jag planerar att lägga mig på sängen och läsa bloggar. Men är rädd att jag blir så trött då så att jag inte får nåt gjort. Onsdagar är en intensiv dag på jobbet för vi är på gympa med andra förskolor så idag har jag lett gympa med 30 barn och sen ätit i skolmatsalen. Det tar på krafterna fast det är roligt :)!
 
KRAM
 




Med bus i blick ♥

2016-01-24 20:14:20 ,   Allmänt/Vardagsliv
 
 
 
 
 
 




Nyttigare alternativ

2016-01-24 11:25:37 ,   Allmänt/Vardagsliv Mat och annat gott
Hej söndag! Kramsnön är ett faktum och den krispiga vintern är förbi här just nu.
 
Tänkte skriva några rader om att jag försöker äta lite nyttigare. Kanske inte helt nyttigt men nyttigare. Jag väger liksom 5 kilo mer nu än vad jag gjorde i juli. Och typ allt sitter på magen. Det är inte roligt att gå runt att se gravid ut när man inte är det och alla tröjor faller liksom så att de "fastnar" på magen. Känns ju som att det är billigare att äta nyttigare och röra på sig än att silikonoperera brösten för att få snyggare fall på tröjorna.
 
Jag har kommit igång med en halvtimmes promenad om dagen igen som jag höll på med i våras och början av sommaren. Nu har jag hållt på i tre veckor och det går bra. Med podcasts i öronen så är det ju bara att lunka på. När det varit så kallt så har det bara blivit 20 minuters promenad men det är ju bättre än inget. Jag försöker gå när jag har rast på jobbet och om jag inte gör det så går jag på kvällen hemma. Men som veckan som var nu så var Marcus iväg på jobbgrejer och annat engagemang måndag-, tisdag- och onsdagkväll och jag hade APT på torsdagen. Så då är det ju inte så lätt att ta sig ut. Som tur är har jag varit pigg på jobbet så orkat gått på rasten. Jag vill så gärna träna på gym också men får ta ett steg i taget, Man ska ju liksom orka och hinna med allt. Risken för mig är att om det blir för stressigt och jobbigt så lägger jag av helt.
 
Sen är det detta med ätande. Kör godisfritt januari men ska fortsätta i februari också har jag tänkt. Om det är fika försöker jag att inte ta så mycket. Istället för "vanlig" choklad så kan jag äta några rutor mörk choklad i veckan. När Marcus har ätit chips så har jag ätit grönsaksstavar istället. Sen så har jag hittat ett superbra recept på att göra egna chips i mikron. KLICK KLICK (vill du har naturella chips tillsätt inte vitlöken). Provade förra helgen och även igår. De blir så bra och goda. Dessutom inte så många men det räcker liksom. Och de lär ju vara nyttigare än köpta. Rapsolja och potatis är typ allt som behövs. Den som uppfann det receptet borde för sjutton få ett pris eller nåt. Nobelpris kanske?!
 
Sen så skulle jag vilja äta mer vegetariskt men jag tycker det är så svårt att hitta bra recept och veta vad som blir gott. Men om två veckor när vi får Linas matkasse igen (vi kör en kasse i månaden) så ska vi prova den vegetariska kassen. Hi hi får se om barnen kommer smaka nåt men får väl steka korv som tillbehör till dem om de inte äter.
 
Jag älskar mat. Älskar att läsa matbloggar. Älskar att laga nya recept och äta mat. Den glädjen vill jag inte ta bort men försöker göra det jag kan för att i alla fall äta lite nyttigare och röra på mig lite mer.
 
 
 




En liten stund

2016-01-23 14:22:58 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hej lördag! Jag har sovit otroligt skönt inatt. Måste vara de nya sängkläderna som vaggade mig så gott, och att jag myst runt i min nya pyjamas hela gårdagskvällen.
 
Sen vaknar man upp och jag tycker alltid att lördagar är lite jobbiga att komma igång med. Så mycket man vill och borde göra men svårt att ta sig för. Lite städning här hemma blev det i förmiddags och Marcus åkte iväg och handlade mat. Nu har vi kusinbesök av N och A här och de och Max leker för fullt på övervåningen. Ebba fick inte riktigt som hon ville i leken och ligger och vilar och "tröstar" sig i soffan :).
 
 
Och jag passar på att ta en kopp te, mörk choklad (mörk choklad är tillåtet i mitt godisfria januari) och har läst bloggar. Det är avkoppling på hög nivå även om det bara varar i några minuter. Energin är laddad inför pulkabacken med fyra barn. Marcus har precis ute och åkt längdskidor. Efter pulkabacken ska jag dock ge mig iväg själv på en liten shoppingtur. Ska bli mysigt.
 
 
 
Sista dagarna med snön kanske detta är. Efter fyra veckor med fantastiskt vinterväder ska det nu bli plusgrader. Så tråkigt och jag tror att alla som jobbar på förskola bävar. Tänk er 20 barn med blöta kläder efter utevistelse..... puh.... Ser inte riktigt fram emot kommande arbetsvecka när jag tänker på det.
 
Och nej ingen kräksjuka här än :)
 
HAPPY lördag
 
 
 
 
 




HAPPY FRIDAY♥

2016-01-22 16:25:00 ,   Allmänt/Vardagsliv
 
"Åh vilken bra dag det är idag" sa Max när jag hämtade honom på fritids idag och berättade att vi skulle åka och fika han, jag och Ebba. "Vi ska fika, vi ska hämta min Star Wars-tröja, vi ska ladda ner minecraft och det är Fångarna på fortet"! Lyckodag för en 7-åring. Check på att vi fikat! Check på att vi hämtat ut paket från HM innehållandes en Star Wars-tröja! Check på att vi laddat ner minecraft till surfplattan! Bara Fångarna på fortet kvar då.
 
Apropå hämta paket så nätshoppade jag visst inte bara från HM förra helgen utan även på Ellos. Vas och sängkläder på bilden ovan är därifrån. Ikväll ska jag mysa runt i min nya pyjamas och sen krypa ner i nya sängkläder som nu tvättas. Det enda som stör är det överhängande kräkhotet. Går vinterkräksjuka deluxe på förskolan där Marcus jobbar och även fall på Max skola så känns som vi lever med det i bakhuvudet hela tiden. Kyssförbud råder här till och med söndagkväll!!
 
Kram och happy friday till er
 
En vinterlatte till mig ♥
 
 




Vita träd

2016-01-19 15:55:43 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hej! Idag är det sådär fantastiskt vackert ute igen. Orsaken är att termometern återigen visar -15 grader så träden är alldeles vita. Passar perfekt att denna eftermiddag mysa inne och vi har ätit semlor till mellis. Barnen är riktiga semmelmonster... och jag med även om jag äter semlorna lite mer civiliserat än vad barnen gör. Hi hi.... Barnen sitter nu vid teven och jag passar på att vila lite innan det är dags för matlagning. Om en stund kommer Marcus hem från jobbet och jag hoppas att barnen går med på dealen då att teven ska stängas av när pappa kommer hem.
 
Här kommer lite bilder från för två veckor sen när termometern visade närmare -20 grader. Ebba verkade dock inte bry sig om att det var kallt. Men vi var inte ute så länge. Bilderna är fotade hos mina föräldrar.
 
 
 
 
 




Pyjamas

2016-01-18 19:22:47 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hej måndagkväll! Efter en lugn arbetsdag så var det ändå skönt att komma hem. Jag förstår inte varför jag är så hemmakär. Älskar att vara hemma! Jag har nog varit sån i hela mitt liv tror jag. Men det är ju så att jag ändå varit hemma mycket av mitt vuxna liv eftersom jag pluggat på universitet i 5 år och då är det mycket hemmastudier och sen har jag varit mammaledig i nästan 3 år totalt. Så jag har väl nåt vanebehov inom mig nu att vilja vara hemma mycket.
 
I lördags beställde jag en pyjamas från HM som jag kan gå runt och skrota i. Nu längtar jag verkligen efter den för har precis duschat och tänk va skönt att mysa runt i en skön pyjamas till läggdags. Men så länge duger Marcus gamla t-shirtar bra.
 
 
Och nu är alla som känner mig i chock för att jag köpt en pyjamas med fåglar på!!! Det kanske kan få mig att få en fredligare inställning till fåglar... vem vet.... hi hi.....
 
Happy monday!
(och den har faktiskt varit ganska glad. Har inte känt mig så nere idag)
 
Kram
 




Vargavinter och bebisfötter

2016-01-16 20:59:46 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hej! Tända ljus och Arvingarna på tv. Så ser denna lördagkväll ut. Dröjer nog inte länge förrän Marcus och jag snarkar ikapp i soffan. Helgkvällarna brukar ju se ut så.
 
 
Kylan som varit här i några dagar fortsätter. Jag som försöker promenera en halvtimme om dagen har det inte lätt för jag blir så otroligt kall i ansiktet när termometern nu visat -15 till -21 grader i några dagar. Idag blev det 20 minuters promenad och sen fikapaus hos svärföräldrarna innan 10 minuters promenad hem. Man får dela upp det lite :).
 
Idag har jag också fotat lilltjejen som jag fick äran att vara med när hon mötte världen för första gången för lite mer än en vecka sen. Idag passade vi på att ta lite bilder på henne. Lättast är ju att fota när de sover men hon höll sig vaken under tiden och sprattlade för fullt men det blev ju minst lika bra det också ♥
 
 
 
Se så goa bebisfötter!
 
Så otroligt roligt det är att fota och idag var verkligen ljuset på topp. Bilderna är fotade i vårt sovrum med en filt hängande på klädställning som bakgrund. Brukar använda lakan men blir så mycket skrynklor (vem orkar stryka liksom ;)) att redigera bort men nu behövde jag inte redigera knappt något. Så filt lär användas fler gånger.
 
Hoppas ni haft en bra lördag!
 
 




Fredagsmys

2016-01-15 19:58:04 ,   Allmänt/Vardagsliv
 
Hej mitt i fredagsmyset! Här har vi en kille som otåligt väntar på att Fångarna på fortet ska börja. Han har tålmodigt tittat på när Ebba ätit tablettask och popcorn men han väntar med sitt till programmet börjar. Ebba ska strax komma i säng.
 
Jag har jobbat igår och idag och det har gått bra men jag känner mig bra sliten och lite nere. Usch en känsla jag inte alls gillar. Men jag hoppas verkligen det ger sig.
 
På bilden ovan ser ni saftig medelhavskyckling med tzatziki med ugnspotatis och grönsaker. Mumsigt värre! Recept och ingredienser från Linas matkasse. Om ni också vill prova en matkasse till prova-på-pris och dessutom få en fruktkasse (4 kg frukt) på köpet använd denna kod: K1585496.
 
Jag kör godis- och chipsfritt januari så jag får väl sitta mellan Marcus och Max och lyssna på deras knaprande ikväll. Kanske ska ha öronproppar ;).
 
Kram
 




Prints

2016-01-14 17:00:00 ,   Allmänt/Vardagsliv Inredning/Hemma hos oss
Strax innan jul beställde jag prints från kokosbutiken (klick klick). Så dessa pryder nu vårt kök och vår hall. För ett tag sen hörde jag på Hannah och Amandas fredagspodd när de pratade om inredning att känner man sig inte nöjd hemma så ska man fota saker för då kommer man se det på ett annat sätt när man ser det på bild. Och jag kände så nu när jag fotade dessa bilder, att oj va rent och trevligt det ser ut på dessa kvadratmetrar ;)!
 
 
 
 
 
 
 




Mer tid

2016-01-13 13:20:22 ,   Allmänt/Vardagsliv
 
Hej onsdag! Jag var visst inte så utvilad och redo för att komma igång att jobba igen som jag skrev i mitt förra inlägg. Gick jättebra att jobba i måndags och var roligt men kunde inte somna sen på kvällen. Jobbtankar for i huvudet och magkatarren var tillbaka. Jag var ganska trött när jag gick på julledighet både på grund av mycket press på jobbet precis innan ledigheten och en del vakna nätter på grund av att barnen varit sjuka. Som jag skrev då så hade jag ju magkatarr och var rejält slut i några dagar. Men sen njöt jag av ledighet fullt ut. Men nu blev det som att allt kom tillbaks när jag började jobba igen. Har varit hemma igår och idag men ska iväg och jobba imorn. Behöver liksom hitta inspirationen igen känns det som. Har verkligen varit skönt att få vara själv hemma några timmar igår och idag. Det händer väääääldigt sällan. Typ aldrig.
 
Nu ska jag äta lunch och sen måste jag hämta barnen. Just idag önskar jag att jag hade placeringstid lite längre på barnen för hade inte varit fel med några fler tysta timmar här hemma. Dessutom jobbar Marcus sent och sen ska han iväg. Men hoppas barnen är på bra humör ♥.
 
Kram
 




Fjädrar och katter

2016-01-10 13:56:38 ,   Allmänt/Vardagsliv
Sista dagen på julledigheten. Det känns vemodigt tycker jag. Vi har plockat ner granen och julgardinerna och jag tycker det kändes som igår som vi klädde den. Kan vi vrida tillbaks tiden 3 veckor and do it all over again (minus magsjukan helst)?! Det finns bara en här hemma som längtar ordentligt till vardagen igen och det är Ebba som pratat om förskolan varje dag under ledigheten. Men imorgon är det in i karusellen igen och det blir nog bra när vi väl är igång. Sömndepåerna är relativt påfyllda och jag har ett lugn i kroppen. Ebba har varit hostig några dagar. Vet inte om det är det kalla vädret som orsakat det för hon verkar inte förkyld och astmamedicinerna funkar bra. Hon sa igår att hon bara hostade på låtsas och att hon kan gå till förskolan. Hi hi... så orolig att hon ska behöva vara hemma längre.
 
 
 
Igår var Marcus iväg och pimplade med sin pappa och då passade jag och barnen på att shoppa lite. Ett besök på Lindex blev det med fokus på rean. Älskar deras fjädermönster så blev en tunika till Ebba med fjädrar på och sen även en med katter på. Två par byxor fick den lilla damen också. Max råkade se Star Wars-kalsonger och blev helt såld. Kalsonger går ju alltid åt så tre sådana och en tröja fick han. Roligt att handla nytt vilket jag inte gör så ofta till barnen.
 
LillSnuffsan i fjädertunika. Hon ser dock alltid så blek ut i den gammelrosa färgen så det är inte hennes färg egentligen.
 
Nu ska vi strax ge oss ut i vintervädret. Ännu mer snö har vi fått och mer ska komma. Jag har lovat Max pulkaåkning och varm oboy. Blir fin avslutning på jullovet. Men först dricka upp mitt te....
 
 
 
 
 




Att vara med om något stort

2016-01-09 14:40:25 ,   Allmänt/Vardagsliv
 
I torsdags var en stor dag. Inte bara för att det var väldigt kallt och vackert ute men för att en liten bebis kom till världen. Kl. 23.00 lämnade jag förlossningen i torsdagskväll efter att ha varit med om att C och R fick sitt tredje barn. 22.01 föddes en liten flicka. Otroligt söt var och är hon ♥.
 
Ja det var verkligen stort att vara med om att se en liten tjejs ankomst till världen. En upplevelse som jag kommer att bära med mig hela livet tror jag. Otroligt häftigt och jag är så glad att jag fick möjligheten. Av hänsyn till C och R kommer jag inte skriva så mycket mer om det här.
 
Nu har jag ungefär 260 bilder att gå igenom och redigera från de där timmarna på förlossningen och det ska jag göra nu tillsammans med en kopp latte och en bit passionsmoussetårta.
 




Bättre snöbilder på instagram

2016-01-07 14:13:00 ,   Allmänt/Vardagsliv
Det vimlar av snöbilder ute på instagram och andra sociala medier. Om inte ljuset är rätt kan de dock bli ganska mörka och blå i tonen. Särskilt om solen börjat gå ner. Här kommer några enkla redigeringstips för att få bättre snöbilder. Ljusstyrka och kontrast ändrar jag på nästan alla mina bilder på instagram. Värmereglaget om en bild är för blå eller för gul. Upptäckte att jag inte valde nån jättebra bild som exempel. Solen har nästan gått ner och den är fotad i motljus. Men det är ofta då man behöver lägga på lite extra ljus.
 
 
 
 
1. Klicka dig in på symbolen med skiftnyckeln
 
  
 
Då ser det ut så här (bilden till vänster)
 
2. Klicka in dig på ljusstyrka och dra upp reglaget så bilden ljusas upp.
 
 
 
3. Sen kan du klicka in dig på kontrast och testa dig fram om du vill ändra nåt där.
 
 
 4. Gå in på reglaget "värme". Finns till höger om "Ljusstyrka" och "kontrast". Där "värmer" du upp bilden lite så blir den inte så blå.
 
 




Nyårsmat

2016-01-07 09:40:00 ,   Allmänt/Vardagsliv Mat och annat gott
Nu är det en vecka sen vi firade in det nya året och jag har ju bara visat några få bilder tidigare! Planen var att vi skulle fira hos familjen G. Vi är tre familjer som firar ihop och ansvarar för var tredje år. Dagen innan nyår så drabbade dock kräksjukan en av sönerna i familjen G så vårt firande blev inte som planerat. Men familjen S bjöd hem oss istället. En lugn och skön kväll med god trerätters, lekande barn, sällskapsspel och tomtebloss vid tolvslaget.
 
Here comes the food......
 
Först tar vi barnens meny.
 
Pasta med kyckling, grönsaksstavar, chips och ketchupdippsås
 
Glass med kolasås, fruktspett och pepparkaka
 
 
Och så kommer vår mat....
 
Västerbottenostchips med breasola, ruccola och dressing.
 
 
Rotfrukter i ugnen, oxfilé, ugnsrostade tomater och sås (såsen ej med på bild).
 
 
Chokladsufflé med vaniljglass
 
 
Tack familjen S ♥
 
Oj vad det kurrar i magen nu när jag tittade på dessa bilder. 
 
  
 
 




Dessa dagar

2016-01-06 20:13:00 ,   Allmänt/Vardagsliv
 
 
Ja dessa dagar alltså. Julledigheten uppfyller mina förväntningar. Tid att bara vara, tid att göra aktiviteter, mycket sömn och en känsla av lugn inombords. Vi behövde detta. Nu tredje veckan (eller iför sig jag jobbade ju två dagar förra veckan men men...) så känns det som vi hela familjen verkligen kommit ner i varv. Just nu orkar jag knappt tänka på vardagen. Det tar vi på måndagmorgon :)
 
Bilden ovanför är tagen idag på eftermiddan. Vi har åkt längdskidor hos mina föräldrar. De har gjort spår på åkern vid dem. Idylliskt vackert med solnedgång, -15 grader och som glittrande snö i hela luften. Hade tyvärr inte med kameran utan blev endast mobilbilder men lyckades få till dem helt okej i photoshop.
 
Marcus i spåren
 
 
 
 
 
 
 
 
Igår hade vi också en skön dag. Var och fixade lite ärenden med nya mössor, vantar m.m till mig och Marcus på XXL Sport och sen var vi på ToysRus och bytte julklappar som barnen fått dubbelt av. Blev nya saker köpta i stället. För Max blev det Star Warslego och Ebba valde Dr Mcstuffinskläder till sin docka Maja samt en liten bebis med vagn till dockskåpet.
 
  
 
Igårkväll var barnen hos sin farmor och farfar och jag och Marcus var ute och åt tillsammans med min släkt för att fira att morfar fyllde 81 år. Mysigt och gott!
 
Fish and chips blev det för mig
 
Nu ska jag strax lägga Ebba och sen ska Marcus och jag hyra film.
 
Kram kram ♥
 
 
 
 
 




Se upp i backen!!

2016-01-05 18:30:00 ,   Allmänt/Vardagsliv
Bilderna är från nyårsafton
 
 
 
 
 
 




Vintervitt

2016-01-04 16:24:26 ,   Allmänt/Vardagsliv
 
 
Hej! Vilken härlig vinter vi har. Idag är det -11 grader och alldeles stilla ute och nån decimeter snö (eller det kanske är mer?). Fotoljuset är fantastiskt och det kliar i fotofingrarna typ 24 timmar om dygnet. Ha ha.... nördigt! Igår drog jag iväg och fotade min höggravida kompis snabbt C i hennes trädgård. Som tur var så var det inte lika kallt igår. "Bara" ca -6 grader.
 
 
       
 
 
 
Så skönt det är att vara ledig denna vecka. Helt klart värt det att jobba två dagar i mellandagarna. Detta känns liksom som en bonusvecka. Inga måsten. Julfirande, nyårsfirande och Ebbas kalasfiranden är förbi.
 
Idag har Max haft kompisen Sam här sen kl. 7 imorse (han är här istället för på fritids) och de leker, leker och leker. Marcus var iväg med dem på förmiddan och åkte skridskor. Ebba och jag tog en promenad strax innan solen gick ner för att få frisk luft. Annars har vi hållt oss inne denna kalla dag ♥.
 
 




1, 2 och 3 år!

2016-01-03 17:20:00 ,   Allmänt/Vardagsliv Ebba
   
 
 
 
 
När Max var liten så tog jag jämförelsebilder när han öppnade paket.Kika in här för att se hans tre första bilder!!
 
 




Ebba 3 år!

2016-01-03 11:08:00 ,   Allmänt/Vardagsliv Ebba
3 januari 2013
 
 
Ja för 3 år sen kom hon. Jag blir alltid så nostalgisk när barnen fyller år och måste sitta och titta på bilder om och om igen. Det är likadant fortfarande fast Max fyllt 7 år.
 
Vi hade 3-årskalas igår med nära och kära och idag på morgonen har hon fått paket av oss. Hon fick bland annat en cykel och hon cyklar runt runt runt här hemma. Är mycket snö ute här hemma så tur hon kan cykla inne. Hon har hållt på sen kl. 9 imorse.
 
Igår när jag dekorerade här hemma med ballonger och serpentiner så sa Ebba till mig: "Tack så mycket mamma för att du gör det här". Alltså goa unge ♥
 
Hon har länge pratat om att hon vill ha en Pippi-tårta. Jag var inte så tårtinspirerad i år så snodde ihop marängbottnar (färdigköpta som konstigt nog är äggfria), chokladpudding och grädde med hallon i. Sen fick Ebba sticka en Pippi-figur i varje tårta (hade två). Hon var mycket nöjd och goda blev de också :).
 
(bilderna blir i kronologisk ordning. Först kalaset igår och sen firandet i morse)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 




Gott nytt år!

2016-01-01 10:57:08 ,   Allmänt/Vardagsliv
Gott nytt år!! Hoppas ni alla hade en trevlig kväll igår. Personligen så tycker jag det känns ganska skönt att lämna 2015 bakom mig för tycker det har varit ett ganska jobbigt och tråkigt år. Men vi firade av det på bästa sätt igår. Fler bilder från det kommer vid senare tillfälle!
 
 
 
 
 
Hela familjen sov till kl. 9 idag så det var skönt. Nu ska jag baka lite för efter jul och nyår så kommer ju Ebbas födelsedag. På söndag blir hon 3 år men vi kalasar med nära och kära imorgon.
 
Ha en skön dag ♥