Så blir det

2016-07-25 19:19:00 ,   Allmänt/Vardagsliv Inredning/Hemma hos oss
Strax före vi åkte på semester till västkusten så beställde vi vårt kök. Och i sista stund valde vi en annan bänkskiva än den vi tänkt hela tiden. Denna kommer det att bli:
 
 
 
Den i laminat och heter "svart mineralmönstrad". Den är lite mer blank än den som vi hade tänkt oss först. Tjockleken blir 3.8 cm och därmed lite tjockare än vad vi hade tänkt oss först. Men vi jämförde mycket och kände att vi tyckte var snyggare helt enkelt. Kändes mer rejält och vi gillade att den hade mer vita inslag än den svarta stenmönstrade som vi tänkt från början.
 
Sen så var det ju detta med blandare och diskho som jag skrivit om tidigare och som vi velat så mycket kring. Nu är det så att diskho inte är beställt ännu på grund av att IKEA byter diskhosortiment 1 aug så det gick inte att beställa men det kommer antagligen bli två stora hoar och ingen avrinningsyta men som sagt så får vi åka och beställa 1 aug.
 
Men blandare valde vi. Vi kände oss ganska säkra på att vi ville ha en blandare där man kunde ta loss "kranen" för att kunna spola rent ordentligt i diskhon och därmed vara mer flexibel m.m vid diskning. Den som jag skrev om i tidigare inlägg som vi gillade var ju så hög och eftersom vi har ett fönster där blandaren ska sitta så tyckte vi det kändes lite trist att ha så hög blandare. Men vi hittade en annan med samma funktion som inte är lika hög. Och dessutom blir det ju snyggt med den svarta slangen till bänkskivan.
 
 
Vi hoppas och tror det blir bra.
 
Köket levereras den 10 aug och innan dess ska vi ha rivit ut vårt nuvarande kök. Sen ska golv läggas också. Vi ska montera köksstommarna men en byggfirma kommer att sätta upp köket.
 
Så det är planen. Jag vill att det ska vara färdigt NU. Ser inte ett dugg fram emot processen!!
 
 
 




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback