Fjädrar och katter

2016-01-10 13:56:38 ,   Allmänt/Vardagsliv
Sista dagen på julledigheten. Det känns vemodigt tycker jag. Vi har plockat ner granen och julgardinerna och jag tycker det kändes som igår som vi klädde den. Kan vi vrida tillbaks tiden 3 veckor and do it all over again (minus magsjukan helst)?! Det finns bara en här hemma som längtar ordentligt till vardagen igen och det är Ebba som pratat om förskolan varje dag under ledigheten. Men imorgon är det in i karusellen igen och det blir nog bra när vi väl är igång. Sömndepåerna är relativt påfyllda och jag har ett lugn i kroppen. Ebba har varit hostig några dagar. Vet inte om det är det kalla vädret som orsakat det för hon verkar inte förkyld och astmamedicinerna funkar bra. Hon sa igår att hon bara hostade på låtsas och att hon kan gå till förskolan. Hi hi... så orolig att hon ska behöva vara hemma längre.
 
 
 
Igår var Marcus iväg och pimplade med sin pappa och då passade jag och barnen på att shoppa lite. Ett besök på Lindex blev det med fokus på rean. Älskar deras fjädermönster så blev en tunika till Ebba med fjädrar på och sen även en med katter på. Två par byxor fick den lilla damen också. Max råkade se Star Wars-kalsonger och blev helt såld. Kalsonger går ju alltid åt så tre sådana och en tröja fick han. Roligt att handla nytt vilket jag inte gör så ofta till barnen.
 
LillSnuffsan i fjädertunika. Hon ser dock alltid så blek ut i den gammelrosa färgen så det är inte hennes färg egentligen.
 
Nu ska vi strax ge oss ut i vintervädret. Ännu mer snö har vi fått och mer ska komma. Jag har lovat Max pulkaåkning och varm oboy. Blir fin avslutning på jullovet. Men först dricka upp mitt te....
 
 
 
 
 




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback