En liten stund

2016-01-23 14:22:58 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hej lördag! Jag har sovit otroligt skönt inatt. Måste vara de nya sängkläderna som vaggade mig så gott, och att jag myst runt i min nya pyjamas hela gårdagskvällen.
 
Sen vaknar man upp och jag tycker alltid att lördagar är lite jobbiga att komma igång med. Så mycket man vill och borde göra men svårt att ta sig för. Lite städning här hemma blev det i förmiddags och Marcus åkte iväg och handlade mat. Nu har vi kusinbesök av N och A här och de och Max leker för fullt på övervåningen. Ebba fick inte riktigt som hon ville i leken och ligger och vilar och "tröstar" sig i soffan :).
 
 
Och jag passar på att ta en kopp te, mörk choklad (mörk choklad är tillåtet i mitt godisfria januari) och har läst bloggar. Det är avkoppling på hög nivå även om det bara varar i några minuter. Energin är laddad inför pulkabacken med fyra barn. Marcus har precis ute och åkt längdskidor. Efter pulkabacken ska jag dock ge mig iväg själv på en liten shoppingtur. Ska bli mysigt.
 
 
 
Sista dagarna med snön kanske detta är. Efter fyra veckor med fantastiskt vinterväder ska det nu bli plusgrader. Så tråkigt och jag tror att alla som jobbar på förskola bävar. Tänk er 20 barn med blöta kläder efter utevistelse..... puh.... Ser inte riktigt fram emot kommande arbetsvecka när jag tänker på det.
 
Och nej ingen kräksjuka här än :)
 
HAPPY lördag
 
 
 
 
 




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback