Sega dagar och boktips

2016-02-04 12:42:04 ,   Allmänt/Vardagsliv
Soppa till lunch är det bästa när man inte är helt kry!
 
Hej torsdag! Nu var jag verkligen tvungen att tänka till vilken dag det är. Japp jag är fortfarande hemma. Men idag känner jag mig lite bättre. Inte lika många frys- och svettattacker som tidigare dagar. Men fortfarande rätt seg. Så det blir att vara hemma imorgon också. Sen hoppas jag vara på benen ordentligt i helgen. Har en del kul inplanerat i helgen så därför så känns det såååå trist om det inte ska bli av. Hoppas vi också klarar oss ifrån det ständiga kräkhotet från Marcus jobb även denna vecka.
 
Kan det bli vår, tack!!
 
Men vad gjorde man som sjuk innan man hade playkanaler, surfplatta och bloggar att läsa? Nu har jag inte glott på skärmar hela dagarna utan har också precis avslutat denna bok men ändå det blir ju rätt så segt här hemma:
 
 
Boken är ett bra och begagnatfynd som var lite svår först att komma in i men under gårdagen läste jag sista halvan av boken och var helt fast. Det är ju så härligt att vara uppslukad av en bok totalt. Så nu behöver jag nåt mer att läsa för reservförrådet är slut. Jag klicka i några böcker i varukorg på adlibris men insåg sen att det ju är bättre att låna på bibblan såklart eftersom jag vill ha en bok NU! Och samtidigt mycket billigare. För nu sitter jag ju här hemma och förlorar pengar. Jag hoppas att jag under eftermiddan orkar ta en sväng till bibblan och låna denna. Har kollat att den finns inne och vilken hylla den står på så det borde ju gå fort.
 
 
 
Nu ska jag lägga mig på sängen och titta på ett avsnitt av Parneviks på plattan och kanske slumra lite. Om två timmar kommer familjen hem för då slutar Marcus jobba. Så bäst att njuta av lugnet före stormen.....
 
KRAM
 
 
 




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback