Årets sista grillning?

2013-09-09 10:09:35 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hej måndag! Inatt var "vakentimmen" redan vid midnatt. Hon var väldigt orolig och kunde inte alls koppla av men efter en flaska välling sov hon till 7.40 imorse. Så absolut godkänt... även om jag var ganska missmodig vid midnatt. Max väckte jag 8.15 imorse för annars kommer han väl aldrig somna ikväll.
 
Igårkväll grillade vi. Får se om det var årets sista grillning. Det sägs ju att den underbara sensommarvärme som vi haft är på väg bort. Under grillmiddagen tog Ebba sina första stapplande krypsteg. Ni som följer mig på instagram har ju säkert sett filmen. Jag ska se om jag kan lägga upp den här också. Hon har dock svårt att krypa på golven för då halkar hon bara.
 
 
 
Planerna för idag är att jag och barnen ska åka iväg och köpa inneskor till Max. De måste ha det på förskolan. Och senare i eftermiddag är det gympadax för Max.
 
Kram




Kommentarer
Therese

Du får köpa sådana där kalle kryp eller vad det heter. Typ som halksockar fast på knäna. Min kusin som nu är 2 år hade det när han skulle lära sig krypa för att de hade så halkigt golv.

Svar: Aha! Vilken smart grej. Jag tycker ju dock det är ganska behagligt att hon inte kryper runt än =)!
Sara

2013-09-09  /  19:32:04 
Therese

Ja då är det ju inget problem ;)

2013-09-10  /  18:58:48 





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback