Är det några tinkare här?

2013-10-26 15:29:00 ,   Allmänt/Vardagsliv Mat och annat gott
Hej lördag!! Grått ute men mysigt inne. Dagen började dock inte jättebra för natten var strulig. Kan inte bara Ebbas rethosta gå över nån gång?! Nåja efter en lång sovmorgon vaknade även jag till liv. En annan mindre bra start på dagen var att vår mikro fräste och rök imorse när Marcus skulle göra gröt till Ebba. Så en ny mikro har shoppats idag. Aj aj... ingen bra start på en ny "budgetperiod" med att lägga 700:- på en mikro. För ni kommer väl ihåg att jag skrev om tink? Är ni några "tinkare" här inne? Har ni fått någon ekonomisk chock över att se era utgifter kategoriseras?
 
Jag vill dementera mig själv. Jag skrev ju att vi lägger 8000:- på inköp i livsmedelsbutiker i månaden. MEN det har "bara" varit ca 7000:- de senaste månaderna men tillsammans med hämtmat, fika och liknande så har det blivit cirka 8000:-. I oktober blev det dock bara 6000:- inköp i livsmedelsbutiker. Det känns mer rimligt! Kostnaderna för Linas matkasse kategoriseras under livsmedelsinköp så det är alltså inbakat i de summor jag skriver.
 
Ikväll ska jag ge mig på att göra egna räkvårrullar här hemma. Längesen nu jag inspirerades till matlagning så ska bli kul!
 
Hoppas ni har en skön lördag.




Kommentarer
Emma

Jajemensan, jag är en "tinkare" :-) Tycker att appen är toppen! Men det är superbra att det går att använda Tink via datorn också. Jag hade bra koll på hur mycket jag lägger på mat, men "övrigt" gav mig en chock! Så det har verkligen varit superbra att kunna se precis var det är pengarna hamnar :-)

Svar: Har du skaffat iphone eftersom du kan ha appen?? :)
Sara

2013-10-27  /  20:06:28 
Anonym

Ja, jag köpte min första iPhone i början av året :-) Går det inte att ha appen med en android-telefon?

Svar: nej tyvärr går det inte. men får hoppas det kommer en app till android med.
Sara

2013-10-28  /  08:51:09 





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback