Ett år sen bf

2013-12-29 20:40:00 ,   Allmänt/Vardagsliv
Tjejen som tycker om att leka med dockor och dockvagnen.Och har ni sett vad mycket hår hon har fått. Det lockar sig lite. Så gullgit!
 
 
Hej! Idag hade vi en riktigt bra start på dagen. Eller rättare sagt till och med kvällen och natten var riktigt bra med barn som sov. Ebba vaknade såklart några gånger men somnade typ direkt. Från midnatt sov hon i vår säng och sov då till klockan 6 men somnade om igen efter en flaska välling. Sen startade dagen vid 7:30 då Max vaknade. Han och jag gick ner till teven där jag la mig och halvsov i soffan. En timme senare vaknade Marcus och Ebba. Vi satt och myste hela familjen i soffan en stund. Så skönt att inte ha bråttom nånstans.
 
Nu har Ebba somnat i sin säng för tredje kvällen i rad. Håller tummarna för ytterligare en bra kväll och natt.
 
I eftermiddags var jag och Ebba på kalas hos N där vi smaskade gott fika. Imorgon ska jag träna vilket ska bli kul. Var iväg i torsdags också. Min kropp mår verkligen så bra utav träningen. Blir trött och får ont i ryggen när jag inte tränar regelbundet.
 
Förresten så är det ett år sen Ebbas beräknade födsel. Som tur var stannade hon ju inne i magen och blev en 2013-bebis. Såhär skrev jag för ett år sen. Även då var vi och firade N.
 
Hoppas ni andra också njuter av ledighet!




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback