Lapptäcke

2013-04-04 22:22:00 ,   Allmänt/Vardagsliv
Gokväll! Ebba somnade strax efter 21 så jag hoppas att gårdagens vakna kväll bara var en tillfällighet. Hoppas hon sover gott nu. Jag har varit och handlat mat ikväll. Skön egentid för en tvåbarnsmamma =).
 
 Igår kom min mormor förbi med lapptäcket som hon sytt till Ebba. Hon har nu sytt lapptäcken till alla sina fem barnbarnsbarn. Så här fint blev Ebbas:
 
 
Nu ska jag sitta i handbad för jag har så otroligt torra händer. Sen så blir det att äta nåt innan läggdags. Förresten igårkväll var jag så sjukt hungrig. Ebba somnade ju strax före midnatt men jag somnade inte förrän kl. 1 pga hunger. I två omgångar fick jag gå upp och äta för jag blev liksom inte mätt. Knäckemackor, mjuk macka, banan.... inget funkade liksom men till slut somnade jag i alla fall. Helt sjukt! Känner mig inte lika hungrig ikväll men nåt måste jag äta.
 
Kram
 




Kommentarer
Liw - mamma til två inom 16 månader

Vilket fint! Det är vekrligen lyx att ha äldre släktingar som kan sy och sticka saker till barnen. vi har en osinande källa av sockor, vantar och mössor här hemma och min mormor att tacka för det :-)

Kul att du tävlar. Länken funkar nu, tack för att du sa till :-)
kram

2013-04-05  /  10:31:17  /  http://liwetochvardagen.se
Britt-Marie

Verkligen fint lapptäcke, så fräscht med marinblått/vitt. En duktig mormor du har!

Svar: Ja det blev verkligen bra. Mormor hon kan hon =)
Sara

2013-04-05  /  17:29:51 





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback