Pantene Pro-V

2012-09-20 21:14:00 ,   Allmänt/Vardagsliv
 
Jag har senaste tiden buzzat hårprodukter från pantene pro-v. Jag har fått ett schampo, ett balsam, ett värmeskyddspray och en burk med hårinpackning. Sen så har jag även fått schampoflaskor att dela ut. Mina kollegor har fått prova och jag har bara hört positivt från dem.
 
Jag är supernöjd med produkterna jag testat och jag kommer fortsätta att köpa dem nu när de lanseras i butik. Jag brukar tvätta håret varannan dag och då brukar det kännas lite flottigt. Sen jag började med pantene pro-v så kan jag lugnt vänta tre dagar med att tvätta håret för det har känts fräscht. Älskar inpackningen som jag använt en gång i veckan. Håret blir lent och mjukt av det. Rekommenderar verkligen produkterna som dessutom luktar riktigt fräscha!
 
Genom att vara en buzzador får man vara med och prova och utvärdera olika produkter! Här kan du klicka om du vill bli en buzzador =)!
 
 
 




Kommentarer
Daniella

Hej Sara! Vet inte om du minns mig, Nikes mamma :) Jag satt och slösurfade och så tänkte jag bara "Jag slår vad om att "sarasrum" väntar barn!" (Antar att jag kom att tänka på detta för att Max och Nike delar födelsedag.) Och så kommer jag in här, och vad får jag se?! Hurra, stort grattis! :D Hoppas allt är bra med er. Jag bloggar ju inte längre men livet rullar på och Nikes lillebror Noah har hunnit bli 17 månader. Lycka till, hela familjen :) Kram

Svar: Klart jag kommer ihåg dig =) Så roligt att du kikade in igen. Trist att du inte bloggar längre. Tänk så laddade vi var för fyra år sen och så föddes våra 4-åringar på samma dag. Tror du skrev en kommentar i min dåvarande blogg när jag skrivit att Max var född att du satt med värkar så att det kunde bli samma dag för oss! Oj så stor Noah blivit. Så roligt för er! Ta hand om dig och er! Kram
Sara

2012-09-21  /  13:21:03 





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback