Bebiskläder

2012-09-15 21:24:15 ,   Graviditet/Bebisförberedelser/Förlossning
Vilken bra dag! Lite mer än 8 timmars arbete men det är ju roligt så man glömmer bort tiden. Ca 3600:- (20% av det alla sålde för) kan vi nu skicka till behövande barn + 12 kartonger med skänkta kläder.
 
Jag fyndade lite jag också. Antar att ni tänker att vi måste veta att det är en pojke i min mage eftersom jag köper blått men det vet vi inte men det känns liksom mer vant att köpa blått. Blev fäst vid dessa kläder. Och billigt var det förstås. Newbie-dressen gav jag 30:- för (vet dock inte om vi kommer använda tröjan eftersom tröja är så opraktiskt när de är så små men älskar byxorna), Newbie-vantar 20:-, omlotttröja 5:-, grå byxor 10:-, pyjamas 10:-, body 10:- och mössa 5:-.
 
Oj så jag längtar efter bebis nu när jag ser alla små kläder!
 




Kommentarer
Josefine

Jag förstår precis vad du menar med kläderna. Men är ju liksom van att handla "en viss sort" och det är svårt att tänka sig att man skulle kunna få ett barn av ett annat kön. Nu fick ju inte vi det, men jag vet att tanken kändes ovan i mitt huvud när jag väntade Freja. Fin kläder har du fyndat iaf! Älskar Newbie-dressen, även om den är lite opraktisk. Så himla söt!

Svar: ja jag älskar hela newbieserien så kommer nog handla lite sånt som bebisens första kläder. Tror inte jag kommer använda tröjan för omlottbodys är ju bäst på de nyfödda men bara byxorna är ju absolut värda 30:- bara de =)!
Sara

2012-09-16  /  04:22:38  /  http://josselyn.blogg.se
Johanna

Superfina kläder! Tänkte nog inte alls att det skulle bli en pojk, men jag kan förstå om folk gör't. Perfekt att fynda på ett sånt ställe! Och heja för att ni fick in så mycket pengar till barn som behöver det!

Svar: ja jag är jättenöjd med det jag hittade. Sen om vi inte använder det så har jag ju typ inte betalat något för det. Kan hända att newbie-byxorna får följa med till BB. Tillsammans med en vit body blir det ju supersött =)!
Sara

2012-09-16  /  06:58:55  /  http://www.justnuochidag.wordpress.com





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback