Hur kan en helg gå så fort?

2012-03-25 21:08:10 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hej sommartid! Och hur kunde det bli söndag så fort. Om jag var trött i fredags så är det ingenting mot vad jag är nu. Helt slut är ett passande uttryck. Har varit en otroligt rolig helg men den har tagit på krafterna.

I fredags grejade vi inför bytardagen/loppisen hela eftermiddan och stor del av kvällen. Det kom människor och lämnade in barnkläder, leksaker och andra barnartiklar och vi sorterade och strukturerade. Massor av fina kläder till otroligt låga priser fanns att fynda. Igår hade vi öppet och en hel del såldes men det syndes knappt för högarna var så stora från början. Jag fyndade en del jag också och tjänade en slant på kläder jag själv sålde. Trots många timmars jobb och mycket slit så var det väldigt roligt och 3000:- av det som såldes kan vi skicka till barns utbildning i Serbien.


Bild från i fredags när vi höll på att lägga fram kläder


Kom hem vid 18 igårkväll och kvällen tillbringandes utmattad i soffan. Idag har jag röjt lite här hemma och eftermiddan har tillbringats i en lekpark med vänner och sedan handling på ICA Maxi. Vi har grillat hamburgare ikväll och det var supersmaskigt.

Hoppas jag vaknar upp med massor av energi imornbitti så jag orkar med arbetsveckan!

KRAM




Kommentarer
Anna

Bytardagarna är verkligen hur bra som helst tycker jag :) Vi hade här i närheten i helgen men jag har haft förkylning på väg upp i bihålorna så då känner iaf inte jag för att röra mig bland så många människor. Hade ju varit kanon att få fynda lite till sommaren, men, men.



Just nu känner jag mig inte så sugen på att stanna i huset men det är väl mest för att det är så rörigt. Längtar mest bara tills vi flyttat. Huset vi ska flytta till är så fint så tror inte vårt nuvarande hus någonsin kommer att kunna klå det :) Men visst känns det lite jobbigt att flytta från ett nyfixat hus sen till ett hus som vi ska börja fixa istället.

2012-03-26  /  10:02:51  /  http://annastankehorna.blogspot.com
Anna - Albin och Sagas mamma, bonusmamma till Philip

Vad kul det ser ut! Skulle gärna vilja sälja kläder på loppis någon gång. Vad härligt att du kom hem till nystädat hus. Kram

2012-03-26  /  23:05:04  /  http://withlovefrom.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback