En summering av dagen helt enkelt ♥

2012-07-12 23:23:22 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hej! Iförmiddags hann jag med att putsa de flesta av våra fönster (vi har 18 stycken) och innan det så tog ju ut alla inne krukväxter, plockade bort torra blad och vattnade dem. Sedan kom regnet. Det har regnat till och från idag men även varit en del soliga stunder.
 
Eftermiddan har jag och Max tillbringat med min mamma. Max har golfat i deras trädgård och så har vi fikat. Marcus kom med kinamat som vi åt i uterummet. När vi skulle åka därifrån var det en otroligt vacker regnbåge på himlen och några minuter senare såg vi den från ännu närmare håll. Bilar stod still vid vägkanten för att fotografera den. Var riktigt vacker!
 
Max golfar! Han gör som sin morfar.
 
Mammas och pappas nybyggda veranda
 

Somrigt
 
 
 

Godnatt! Jag har varit trött i princip hela dagen efter att sovit dåligt natten till idag. Drömmer så mycket att det stör sömnen.
 
Kram
 
Kände precis små rörelser i magen. Mys!!
 
 




Kommentarer
Cissi

Låter som en skön dag! Letade efter regnbågen här igår, men hittade ingen.. Blir så vackert på bild!

Svar: ja det är ju jättevackert. Önskar dock att jag hade varit närmare med kameran eller haft en objektiv så jag kunde zooma ordentligt. Sen när vi kom närmare fotade jag bara med mobilen eftersom jag satt i bilen!
Sara

2012-07-13  /  08:07:20  /  http://nastanperfekt.blogg.se
Emma

Så Thomas och Kristina har numera en veranda? Gud så mysigt! :-D Och ännu mysigare med bäbisen i magen. Inte utan att man blir lite avundsjuk ;-)
Kramar

Svar: Du måste åka dit och kolla nästa gång du är i närheten. Nytt fint uterum, stort trädäck och veranda! Nästan så man blir sugen på att flytta hem igen =)
Våra barn ser framemot alla sysslingar du ska ge dem så småningom! Kram
Sara

2012-07-13  /  11:15:30 





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback