Onsdag

2011-09-14 17:49:45 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hej onsdag! Jag somnade tidigt igår och har inte varit helt slut idag vilket jag brukar vara på onsdagar eftersom jag börjar jobba kl. 6. När jag kom hem vid 13.30 bytte jag av Marcus som åkte och jobba. Nu verkar denna vård av barnperiod vara över i alla fall för Max har varit feberfri hela dagen. Dessutom har han varit rejält rastlös så vi har varit till Bra och begagnat på eftermiddan och fikat chokladboll. Det tyckte han var mysigt!

Nu är det bolibompa och sen mat som gäller här hemma.




En kommentar jag fått:

"lena
om Jag erkänner!!:
Jag jobbar på förskola och har tre barn, jag och mina kollegor sa alltid när barnen var mindre att på jobbet är jag pedagog och hemma är jag mamma, det säger väl ganska mycket;)"


Hi hi jag känner likadant. Hemma glömmer jag bort allt vad pedagogik heter =)! Eller kanske inte riktigt men man tänker ju lite annorlunda på jobbet. Jag hoppas dock att Max förskollärare är pedagogiska så kan jag bara vara mamma här hemma! Idag känns det dock inte som jag varit så pedagogisk på jobbet heller. Lite väl mycket tjat och gnat har det blivit. Men vissa dagar är ju så helt enkelt =)!




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback