Lugna lördagen

2011-03-19 18:21:55 ,   Allmänt/Vardagsliv


Vi har haft en lugn dag. Känner mig dock lite nere. Längtar efter att få vara helt frisk och bjuda hem vänner. Jag saknar verkligen att vara social efter all sjukdom och flytt. Vill dessutom få piffa till mig nån gång. Känns som jag vuxit fast i mina mysbyxor! Men men var sak har sin tid! Fokus just nu ligger på att samla energi och bli helt frisk för att kunna jobba till veckan.

Vi var ute på en promenad förut. Max gick riktigt långt. Avslutade det hela med att leka i lekparken och sen i trädgården. Nu tittar han på Bolibompa med sin tiger i famnen. Marcus är iväg och hyr film och köper pizza.

Hoppas ni får en bra kväll!





Kommentarer
Anna

Jag är också fastvuxen i mina mysbyxor just nu :) Vanligtvis drar jag på mig jeans eller liknande om jag ska iväg och handla men orkar inte längre plus att gravidbyxorna är lite små och trånga, haha.



Låter ändå som att du är på bättringsvägen just nu. Hoppas det fortsätter så och att du kan jobba i morgon.

Hoppas ni får en härlig söndag!



Jag tycker också bebisen kan komma nu när vi har kameran hemma. Igår fixade maken dessutom in basenheten till babyskyddet i bilen. Alexander flyttades fram där airbagen är borttagen så mer redo kan vi inte bli ;-)



2011-03-20  /  09:28:35  /  http://ambi.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback