Våfflor och fredagsmys

2010-09-03 19:10:49 ,   Allmänt/Vardagsliv
Vi har varit och ätit våfflor hos min mormor och morfar på eftermiddan. Mina föräldrar och min bror med familj var också där. Det var så roligt att träffa mina härliga brorsbarn. Max tyckte också det var kul. Han och N lekte i lekparken. A ville Max mest pussa på och han tyckte det var roligt när A bet honom i näsan =).

 

Nu är vi hemma och lagar mat. Lite sent men vi åt ju våfflor vid 16.30. Köpte en grillad kyckling på ica och så gör vi rotfrukter i ugn till det. Nu har vi köpt hem laktosfria mejeriprodukter och ska prova en period med laktosfritt (igen!) för att se om Max mage blir stabilare.

 

Max står och leker att han skalar potatis


Ikväll blir det nog tidigt i säng för vi ska gå upp i vanlig tid (alltså vardagstid) imorn och åka iväg hela dagen. En tidig kväll ikväll passar mig nog rätt så bra eftersom jag gick upp 5.30 imorse och börjar känna mig ganska trött nu.....

 

Men lite fredagsmys med chips och cola ska nog orkas med =)





Kommentarer
Therese

Kul att höra att ni är nöjda med bilstolen. Då finns det ju hopp:) Den verkade funka fram till dom är fyra ändå, trots att den är ganska liten. Det är ju en djungel det där med bilstol. Jag är glad att vi hittade en bra begagnad.

2010-09-03  /  22:17:44  /  http://mirasmamma.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback