Orolig mamma

2010-10-05 17:28:00 ,   Allmänt/Vardagsliv
Usch va orolig jag blev förut. Max sov ungefär 2 timmar efter maten och sedan gick jag in när jag hörde att han vaknat. Då låg han och darrade (på gränsen till skakade) i hela kroppen i sängen och var kokhet. Han skakade även när jag lyfte upp honom. Jag tog av honom kläderna så att han blev svalare. Tog tempen och den visade 38,6.

Jag ringde till vårdcentralen för att höra om det kunde ha med huvudet att göra men de sa att feber inte är en reaktion och symtom på hjärnskakning. Skönt!! Men om han verkar må illa eller börjar kräkas så ska vi ringa 1177. Max var sen alldeles slapp i ungefär en timme och låg bara i soffan och tittade på Teletubbies men efter att ha ätit två smörgåsrån, druckit vatten och pratat med sin mormor i telefon och då fick han energi igen och nu är det fullt fart (han har dock 38,8). Konstigt att han fick feber bara så där. Max och jag blir i alla fall hemma imorn också.

Nu väntar vi på att Marcus ska komma hem från jobbet.


Ni ska få se bild på mitt hår sen. Det blev kort! Så här kort har jag inte haft sen jag var typ 14 =). Jag älskar förändringar!


(jag passade på att fråga de på vårdcentralen om en den fula tejpen och de sa att den ska sitta kvar några dagar innan vi byter till något annat)





Kommentarer
Therese

Va otäckt med febern och darrningarna. Hoppas han blir piggare till imorgon och att det inte blir några efterdyningar av smällen i dörren.

2010-10-05  /  18:33:15  /  http://mirasmamma.blogg.se/
Jenny

Men usch, stackars Max att slå i huvudet. Förstår din oro angående feberfrossan också. Skönt att han verkar bättre nu.



Kramar till er!

2010-10-05  /  20:11:19  /  http://www.barnlangtan.se/
Vi2blir3.se - Malin

Åh vad roligt med förändringar! Ska bli spännande och se hur håret ser ut.



Hm, ja de var onekligen konstigt men de går jättemycket förkylningar nu som bara kommer pang boom =(

2010-10-05  /  20:34:50  /  http://vi2blir3.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback