Fotomodell och utelek

2010-06-02 21:52:57 ,   Allmänt/Vardagsliv
Idag har Max agerat fotomodell. Han har fotats för ett kommunpolitiskt program här på vår ort. Han gick med sin gåvagn bredvid en 95-åring kvinna som gick med sin rullator. Max var så duktig och följde nästan direktioner. Han gick dock ganska fort så vi fick backa honom x antal gånger. Men jag tror det blev bra =)

Här övade han inför sin roll när han gick till vår bil för att åka iväg:



¨Här har han slutfört sitt uppdrag:



Hemma på gården tog vi ut en filt och leksaker som vi la i skuggan. En flicka som vi brukar leka med på gården satt med oss. Hon är fem år och jag har aldrig sett hennes mamma (hon bor med sin mamma) ute med henne. Inte en enda gång. Det tycker jag är lite ledsamt. Flickan är ute massor. Hon sa idag: Jag undrar vad mamma gör. Hon tittar nog på tv eller sitter vid datorn. När hon sa det kände jag att jag inte vill bli en sån mamma som inte kan vara ute och leka med mina barn även om de är så stora som 5 år.



Det har varit ungefär 25 grader ute idag. Supervarmt och härligt! Framåt klockan 17 var det i alla fall uthärdligt att sitta i sanden och leka. Det var flera barn och föräldrar ute. Var roligt =). Vid 18 gick vi in för att äta mat och då hade vi varit ute i tre timmar.



Eftersom jag mest njuter av det underbara vädret på dagarna så blir det en del kvar att göra på kvällarna. Har dammsugit ikväll och sedan suttit i över en timme med mitt cv på Arbetsförmedlingens hemsida. Sånt som måste göras men som jag skjutit upp pga det fina vädret. Men nu var jag tvungen att ta tag i det för på fredag ska jag träffa min arbetsförmedlare och imorn har jag ju inte tid för då är det en speciell dag ;).

Det blev många bilder på Max från denna soliga dag!





Kommentarer
Jenny

Usch va sorligt med flickan vars mamma aldrig är ute med henne:o(

2010-06-03  /  17:52:31  /  http://www.barnlangtan.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback