Socialt missanpassad?

2010-04-21 22:24:53 ,   Allmänt/Vardagsliv
Jag har varit på symöte ikväll. Var väldigt trevligt att sitta och prata. Ibland känns det som att jag skulle kunna sitta och prata hur länge som helst och lyssna på andra. Blir inte så många riktiga samtal om dagarna när jag är hemma med Max. Stundtals kan jag känna mig lite socialt missanpassad. Har liksom glömt bort hur man umgås. Det har slagit mig de senaste dagarna att jag i princip aldrig träffar kompisar utan att ha med Max. Det är bara symötena varannan vecka som jag gör något helt själv. Det är lite tragiskt och jag börjar verkligen känna att jag måste hitta tillbaka till Sara och inte bara vara mamma Sara hela tiden. Denna vecka har jag dock lite egentid med vänner att se fram emot, otroligt nog! Imorn ska jag gå och fika med en kompis när Marcus slutat jobbet så han kan vara hemma med Max. Och på söndagförmiddag ska jag träffa kompisar som jag pluggade religion med. Ska bli väldigt skönt att bara få vara Sara en stund. Det börjar kännas att föräldraledigheten lider mot sitt slut. Jag har varit mammaledig i snart 1 år och 7 månader och om en månad är det Marcus tur att vara hemma.

Just nu längtar jag dock efter min lilla prins som jag inte träffat sen 18.25. Han sov gott när jag kom för ett tag sen. Jag saknar även min man som jag bara tycker jobbar denna vecka! Nu har han gått och lagt sig för han ska cykla mot jobbet kl. 5.30 imornbitti. Men imorn slutar han i alla fall tidigt, fast då ska ju jag iväg. Nåja... livet är sånt...ett evigt pussel =). Antar att flera känner igen sig!

Det var lite kvällstankar från mig. Dags att sova snart. Men först ska jag bara ligga här i soffan och njuta av tystnaden och läsa bloggar.

(huvudvärken har hängt med mig hela dagen men försvann ikväll när jag var iväg men nu är den tillbaks igen. Allergisk mot vårt hem?!)




Tävla här om en vara från www.pingpongbarnklader.se




Kommentarer
David Ottebrand

Tror det är Bloggen

2010-04-21  /  23:29:35 
gotteochvi♥

tack så mycket!

2010-04-22  /  08:58:51  /  http://gotteochvi.blogg.se/
Dorothea - Ett nästintill trillingliv

Å vad jag vet PRECIS hur du menar i inlägget, en riktigt konstig känsla ibland.

Känns som om jag tappat mig lite på vägen, men bara jag får träffa lite vänner så blir allt bra igen.

Tur är väl det ;)



Hoppas du hade det toppen med vännerna! Ha det gott. Kram

2010-04-22  /  22:45:38  /  http://www.alltforforaldrar.se/theans





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback