Så trött så trött

2009-02-18 23:44:32 ,   Allmänt/Vardagsliv
Den kämpiga natten vi hade natten till idag har satt sina spår. Jag är fruktansvärt trött och hoppas nu på en riktigt bra natt med mycket sömn. Vaknar Max och krånglar får jag göra som jag gjorde inatt. Vi la oss i soffan för att inte störa Marcus och där somnade vi båda två efter lite krångel men då känner jag i alla fall ingen panik över att Marcus blir väckt.

Nu undrar ni väl varför jag inte lagt mig om jag nu är så trött? Jo, jag har haft mycket problem med min magkatarr idag som verkar vara värre dagarna före besök av fröken röd vilket lär vara på g. Detta blandat med att jag inte riktigt vet om jag är allergisk mot något (ska träffa läkare på måndag) gör mig lite orolig för att gå och lägga mig då jag har lite ont i magen nu. Därför har jag väntat lite för att se om det blir bättre. Har varit borta på symöte ikväll och ätit smörgåsar och ibland har jag mått illa av det så ville invänta och se men än så länge är det ok. Får gå och lägga mig och hoppas på en mycket bättre magdag imorgon. Har ju mina tabletter om jag mår dåligt inatt.

Eftersom jag har varit borta i kväll har jag inte gosat med Max (förutom vid en segdragen nattning då jag kom hem) så nu längtar jag till morgondagen....

...och förhoppningsvis är jag även utvilad då!

Natti natti

(imorn ska jag anta två utmaningar jag fått på bloggen)




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback