Ebba 4 år!

2017-01-03 21:27:52 ,   Allmänt/Vardagsliv Ebba
Hipp hipp hurra för vår Ebba idag.
 
För fyra år sen låg jag medtagen i en sjukhussäng efter blodförlust och kunde knappt stå på benen men vår lilla prinsessa mådde finfint och det vara ju huvudsaken.
 
 
 
Denna dag började med att vi väckte Ebba strax efter kl. 8. Hon har i flera dagar förmanat oss att vi inte skulle få sjunga. Så vi sa bara grattis. Hon var nöjd (har jag nämnt att hon är envis?! puh....). Paketen blev i alla fall till belåtenhet. En dammsugare, en mikrofon med stativ, håraccesoarer, ett playmo-set, ett brev där det stod att vi skulle äta på mcdonalds och gå på bio idag och det bästa av allt..... ett rosa lypsyl!!! Ja det var väl spenderade 18.90:-. Bästa presenten enligt Ebba :).
 
 
 
På förmiddan kom min mamma som jobbar på lördag när Ebba ska ha kalas. Vi fikade och Max och Ebba uppträdde för sin mormor med sina mikrofoner :). Sen bar det av till stan för lunch på McDonalds och sen bio där vi såg "Bamse och häxans dotter". Första gången Ebba var på bio.
 

Mikrofonen var med. Tack och lov gick hon med på att lämna stativet hemma..... hi hi.....
 
 
 
När vi klev ut från bion så snöade det för fullt. En perfekt julklapp till Ebba som längtar efter att åka pulka.
 
 
Vi kom precis ut på motorvägen när det inträffade en kökrock med mååånga bilar inblandade bara några 100 meter framför oss. Så vi blev stående i 1 timme och 20 minuter innan vi kunde åka vidare hemåt.
 
Vår älskade Ebba. Tänk 4 år! Och vilken mysig dag vi fick.
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback