Renoverat

2016-03-28 22:01:00 ,   Allmänt/Vardagsliv
Gokväll! Nu lider påskledigheten mot sitt slut. Barnen är dock lediga en dag till för det är planeringsdag imorn så förskola och skola är stängd och de ska vara med sin mormor. En riktig ära då hon fyller år imorn :)! Vi har dock kalasat för henne idag.
 
Mina föräldrar har renoverat sin övervåning. För mååånga år sen var övervåningen bara ett enda stort rum (och ett badrum och litet förråd) men när min yngsta lillebror skulle födas (1989) så byggdes det två sovrum på övervåningen till min andra bror och mig. Och så var det ett allrum också. Sen när jag flyttade hemifrån så togs en vägg bort så det bara vara ett sovrum men nu har mina föräldrar tagit bort även den väggen som var kvar. Så återigen är övervåningen ett enda stort rum (och badrum + förråd). De har målat taket vitt, tapetserat om och bytt golv. Och i lördags hämtade pappa deras nya soffa. Jag och mina svägerskor stylade på övervåningen och överraskade mamma när hon kom hem från jobbet. Hon visste inte att soffan var på plats.
 
Bilderna är bara från ena sidan av övervåningen då den andra just då var belägrad av madrasser då min ena bror med familj sov där. Men jag får fota den halvan en annan dag:). Älskar mammas chockade min några bilder ner :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback