Dessa dagar

2016-01-06 20:13:00 ,   Allmänt/Vardagsliv
 
 
Ja dessa dagar alltså. Julledigheten uppfyller mina förväntningar. Tid att bara vara, tid att göra aktiviteter, mycket sömn och en känsla av lugn inombords. Vi behövde detta. Nu tredje veckan (eller iför sig jag jobbade ju två dagar förra veckan men men...) så känns det som vi hela familjen verkligen kommit ner i varv. Just nu orkar jag knappt tänka på vardagen. Det tar vi på måndagmorgon :)
 
Bilden ovanför är tagen idag på eftermiddan. Vi har åkt längdskidor hos mina föräldrar. De har gjort spår på åkern vid dem. Idylliskt vackert med solnedgång, -15 grader och som glittrande snö i hela luften. Hade tyvärr inte med kameran utan blev endast mobilbilder men lyckades få till dem helt okej i photoshop.
 
Marcus i spåren
 
 
 
 
 
 
 
 
Igår hade vi också en skön dag. Var och fixade lite ärenden med nya mössor, vantar m.m till mig och Marcus på XXL Sport och sen var vi på ToysRus och bytte julklappar som barnen fått dubbelt av. Blev nya saker köpta i stället. För Max blev det Star Warslego och Ebba valde Dr Mcstuffinskläder till sin docka Maja samt en liten bebis med vagn till dockskåpet.
 
  
 
Igårkväll var barnen hos sin farmor och farfar och jag och Marcus var ute och åt tillsammans med min släkt för att fira att morfar fyllde 81 år. Mysigt och gott!
 
Fish and chips blev det för mig
 
Nu ska jag strax lägga Ebba och sen ska Marcus och jag hyra film.
 
Kram kram ♥
 
 
 
 
 




Kommentarer
Hanna Karlsson

Mysiga vinterbilder!

2016-01-08  /  19:58:45  /  http://hannafialotta.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback