Back on track

2016-02-13 10:28:15 ,   Allmänt/Vardagsliv
Vi tog oss igenom veckan. Det var min känsla när jag landade i pyjamas framför Fångarna på fortet igårkväll. Usch så knäpp man blir av att inte sova ordentligt men nu är jag back on track efter några nätters bra sömn. Ebbas feber har dock gått upp och ner och var nästan borta i torsdags men igår kom den tillbaks igen för att några timmar senare vara borta igen. Feberfritt idag än så länge. Men snorigt och hostigt för båda barnen fortfarande. Japp där har ni vabruari-statusen!
 
 
Här hemma är vi väldigt dåliga på att äta frukost tillsammans tråkigt nog men idag slog vi till på en rejäl lördagsfrukost med äggröra, yoghurt, bröd, pålägg, blodapelsin m.m. Mysigt att sitta tillsammans och starta lördagen.
 
Inga direkta planer denna dag mer än att barnen ska friskna till, min mamma ska klippa Max, barnen ska pyssla (köpte en pyssellåda på Dollarstore igår) och melodifestivalen på tv ikväll. Lugn helg som jag hoppas gör att vi alla kan ha vardag på måndag igen. Men vi får se. Jag tar inget för givet.
 
Kram




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback