Jag ser det regnar....

2015-05-01 16:22:16 ,   Allmänt/Vardagsliv
Ja det vackra varma vädret förra veckan när jag gick i tröja bland vitsipporna och fotade känns som ett minne blott nu när regnet öser ner ute. Ebba deklarerade imorse vid frukost att hon ville titta på "Biet Maja" hela dagen. Hon kände väl av vädrets mysfaktor redan då. Just nu kör hon ett litet maraton framför teven. Igår var det ett riktigt regnigt valborgsfirande. Marcus var iväg och spelade på ett annat firande några mil härifrån så jag och barnen var på firandet här i närheten utan honom. Det var väldigt skönt att komma hem och ta av alla blöta regnkläder, lägga barnen och sen krypa upp i soffan och titta på romantisk film.
 
Vi har ätit grillunch hos Marcus föräldrar idag och sen när Ebba skulle sova tog jag en promenad med henne i vagnen. Duggade lite när jag gick. Efter 5 minuter började det typ ösregna. Sen ösregnade det hela promenaden. 40 minuter. Oj så blöt jag var men det var skönt att gå och Ebba sov gott.
 
 
 
Det är skönt att sitta här nu med en chai latte och äta lite choklad :). Njuter av att det är ledig dag, inte särskilt många måsten och vi är friska!! Just för dagen i alla fall.
 
Sen så har en rolig och efterlängtad sak "hänt" här idag. Vi har bytt sofföverdrag. Tjohoo så bra det blev.
 
 
 
Nu är det dags att avsluta detta regniga inlägg och baka lite inför besök av kompisar imorn.
 
Kram
 
 
 
 




Kommentarer
Nettan

Ser mkt fram emot besöket ;)

Svar: jag me :)
Sara

2015-05-01  /  18:00:57 





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback