Ingen fara

2015-03-04 09:04:19 ,   Allmänt/Vardagsliv
 
Hej onsdag! Jag är hemma och vabbar detta energiknippe. Hon kräktes en gång på förskolan i måndags så Marcus fick hämta henne. Som tur var så blev det inget mer sen. Men nu är vi hemma de 48 timmarna så imorn får hon gå till förskolan igen. Detta är nog den friskaste vab jag haft. Som mysiga lediga dagar typ.
Jag var dålig i magen i lördags så skulle väl tro att jag bara inte hade ätit för mycket chips utan att det faktiskt var nåt litet virus som sen smittade Ebbsan.
 
Skönt att det inte var nån fara. Och apropå fara så är Ebbas absoluta favorituttryck "Ingen fara" som jag nämnt tidigare i bloggen. Förra veckan tog hon på sig ett par solglasögon och så tittade hon på mig och sa "Ingen fara mamma. Det är bara jag". Igår när hon och Max satt vid datorn och tittade på bolibompa play så var det något som krånglade. Och Max som är en typisk 6-åring med noll tålamod blev genast arg och ledsen och då hör jag Ebbas lilla stämma säga "Ingen fara Max. Ingen fara Max".
 
Men som jag nämnt tidigare så använder hon ju också begreppet när hon gör nåt man inte bör göra för att släta över det hela.
 
Nu ska jag svara på ett jobbmail och sen leka med Ebbis. Solen skiner idag så vi ska gå ut sen.
 
Kram
 




Kommentarer
Emma

Sött med ingen fara kommentarerna, och skönt med kortvarig magsjuka!
Kram

2015-03-04  /  18:05:09  /  http://mejomitt.blogg.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback