Hej sommar

2015-06-10 17:26:54 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hej sommar! I söndags släppte migränen från min kropp. Nu känner jag inte förlamad i halva sidan av huvudet/ansiktet och jag kan titta på en datorskärm/mobil utan att ha solglasögon på mig samt att det inte snurrar i huvudet. Otroligt skönt. Blev ganska orolig ett tag att det skulle sitta i länge. En veckan var dock nog tack och lov.
 
 
Så skönt att äntligen värmen kommit. Typiskt nog när jag jobbar heltid och kommer hem senare på eftermiddagarna. Men som tur är har jag ju ett jobb där jag är ute mycket. Barnen och jag kom hem för 20 minuter sen. Detta blev läsårets längsta dag för dem på förskola/fritids. Imorgon väntar skolavslutning för Max och på fredag går de sista dagen innan sitt 8 veckor långa sommarlov.
 
Samtidigt som det är mycket som ska avslutas på jobbet och förberedas inför hösten så ska vi också här hemma förbereda för några dagar i husvagn nästa vecka samt ett bröllop i värmland.
 
Kram




Kommentarer
Anna

Va underbart för dina barn att kunna va hemma i åtta veckor! 😃 Hoppas dina två veckor med heltid går fort, så du oxå får semester. Kram

Svar: Efter imorgon har jag semester :)
Sara

2015-06-13  /  06:54:51 





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback