Längtan efter havet

2015-07-21 22:11:42 ,   Allmänt/Vardagsliv
Jag längtar så efter att gå på ljummen sand, sola, gå kvällspromenader på stranden när kvällen mörknar. Saknar det extra mycket detta år eftersom vi inte åkt till västkusten vilket vi brukar göra. Men jag har i alla fall fått möta havet en dag denna sommar. När vi semestrade i Gävle förra veckan hos min bror med familj så åkte vi till havsbadet Rullsand en dag som ligger några mil utanför Gävle. Det var en mulen morgon men när vi kom fram till stranden skingrades molnen och himlen blev blå. Vi var först själva där men sedan kom fler. En ganska blåsig dag men vad gör det när solen sken :)
 
Sandlek
 
Det vackra blå
 
 
Max badade
 
 
 
 
Barnen hade fått glasspengar av sin mormor innan vi åkte till Gävle och det passade ju bra efter några timmar på stranden.
 

För övrigt när vi var i Gävle så hängde vi en del vid min bror med hans familj lilla stuga där barnen bland annat badade i poolen. Sen så spanade vi in sommarkväll i Gävle med gratis barnaktiviteter och konserter. Barnen blev bl a ansiktsmålade. På kvällen spelade Little Jinder vilket jag gärna hade sett då jag lyssnar mycket på henne nu men var lite för sent för att det skulle funka.
 
De här två är verkligen inga badkrukor
 
 
 
Min brors fru passade barnen en kväll och så gick Marcus och jag ut och åt. Fin och mysig restaurang! Jag åt moules frites och Marcus åt husets burgare. Sen lyxade vi till det med efterrätt på Waynes coffee.
 
 
 
Några mysiga dagar i Gävle helt enkelt! Blev självklart en hel del kusinlek också. Max hade nog kunnat stanna myyyycket längre :)
 
 




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback