Egentid med respektive barn

2015-07-09 14:24:16 ,   Allmänt/Vardagsliv
Jag blir så stressad av allt! Som nu till exempel när jag typ får dåligt samvete över att vi bara är hemma nu i eftermiddag och inte hittar på nåt annat kul. Barnen verkar dock nöjda. Och egentligen så behöver vi detta. Första gången jag på semestern sitter i lugn och ro med kopp med Latte Macchiatto och bloggar så här på dagtid utan att titta på klockan för att vi snart ska åka nånstans. Max leker för fullt med lego i sitt rum och Ebba tittar på Daniel Tigers kvarter. Njut Sara njut ;)
 
 
Denna vecka har jag fått lite egentid med respektive barn. I förrgår badade jag och Max i äventyrsbadet (inomhus) efter simskolan och oj så kul det var att åka vattenrutschkanor och bada. Efteråt sa Max "Mamma det är min lyckodag att jag fick bada med dig" ♥.
 
 
Och idag blev det egentid med min minsta. Inte av nån rolig anledning direkt för vi var på sjukhuset för provtagning på barnmottagningen angående pfapa/periodisk feber. De vill kolla vissa värden i feberfritt tillstånd. Bland annat crp vilket alltid stiger högt vid hennes feber. Man vill kolla så att det är på normala värden när hon är feberfri. Några provsvar fick vi inte idag utan det blir i höst när vi ska på återbesök till läkare. Ebba var i alla fall väldigt duktig och lugn vid provtagningen och tack och lov fick de blod direkt (varit problem förut när vi i januari fick gå igenom två timmar långt försök att få blod från henne när vi låg inne på sjukhus). Inte så mysig egentid bara Ebba och jag kanske men efteråt så gick vi och fikade vilket var mysigt. Max var ändå på simskola med sin farfar. Så lite egentid med respektive barn har det alltså blivit denna vecka. Tack barnens farmor och farfar ♥
 
Nu är det nedräkning till att Marcus går på semester. Vilket sker kl. 14.30 imorn!! Tjohooooo :)




Kommentarer
Emma

Underbar kommentar från max :)

2015-07-13  /  20:41:37  /  http://mejomitt.blogg.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback