Tid

2015-02-24 22:02:25 ,   Allmänt/Vardagsliv
Gokväll! Har precis sett klart säsongens sista avsnitt av "Familjer på äventyr". Otroligt tänkvärt och intressant program tycker jag. Har följt det med stort intresse. Och det väcker många tankar angående vad man gör av sin tid. Jag känner mig lätt otrygg i andra miljöer än de som är välbekanta för mig och att tänka att jag själv skulle genomföra ett äventyr på det sätt som de i programmet skapar skräckblandad förtjusning-känslor inom mig. Lite mer här i livet skulle jag vilja våga. Som sagt det väcker många tankar och funderingar även om det är svårt att sätta dem på pränt.
 
 
Tisdagen är förbi och jag tycker det känns som klockan är mitt i natten nu. Går upp strax efter kl. 6 de flesta vardagar och natten till idag sov jag inte så bra. Tanken var egentligen att jag skulle lagt mig vid denna tid MEN jag kan ju inte slita mig från mysiga vardagsrummet.
 
Jag tror jag blivit knäpp. Längtar hela dagarna efter att få komma hem, sätta mig i soffan och tända kandelabern. Hi hi.... Nåja tänder den inte förrän barnen har somnat men det lär ju ändå öka på vår ljusförbrukning rejält.
 
Nu hoppas jag på en lika bra arbetsdag imorn som denna dag varit.
 
Godnatt ♥




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback