Jag ska få en egen plats

2015-02-16 22:06:00 ,   Allmänt/Vardagsliv Inredning/Hemma hos oss
Japp jag ska bli med skrivbord. Äntligen ska jag få en liten plats här hemma där jag kan sitta. Stor blir den inte och den blir placerad centralt i huset. Precis bredvid teven ska mitt lilla skrivbord stå. Oj så opraktiskt tänker ni. Hon har ju för sjutton ett hus på 154 kvm.....
 
Men ni förstår att det är så smart så. Min dator står där idag men inte på ett skrivbord. Det är ett väldigt praktiskt ställe för min dator som är kopplad till högtalare när den står där. Nära till teven så kabel kan kopplas dem emellan. Det enda bökiga är när jag vill sitta vid datorn för då kopplar ju ur högtalarna och bär den till bordet. Och det kommer jag nog göra ganska ofta ändå MEN det vore ju skönt att bara kunna slå sig ner på en stol precis där datorn är när man ska göra nåt snabbt. Så där kommer min lilla plats bli. Har tidigare haft ett skrivbord på övervåningen. Men jag satt ju aldrig där för det var ju alltid nån som ropade på mig från nedervåningen eller rummet bredvid så bättre jag är mitt i smeten så att säga.
 
Och det bästa av allt är idén att jag ska köpa en gammal begagnad stol och måla rosa och ha vid skrivbordet. Med tanke på min effektivitet och kreativitet så kanske den är klar inom tre år eller nåt... ska bara fixa köksgardinerna först........ Men ambitioner kan man ju ha i alla fall :)
 
Litet, billigt och vitt. Bild från IKEA
 
 
 
 
 
 




Kommentarer
Emma

Låter bra med eget skrivbord, och rosamålad stol ger jag tummen upp för :)

2015-02-17  /  09:24:49  /  http://mejomitt.blogg.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback