Äktenskapsfördelning

2015-12-11 15:27:06 ,   Allmänt/Vardagsliv
Happy friday! Den där magvärken jag nämnde att Max hade i tisdagskväll visade sig två timmar senare vara magsjuka!! Oh nooo..... Så denna vecka blev inte alls som vi tänkt oss. Men vi hoppas på att ingen mer av oss smittas. Än så länge är vi andra tre friska. Och Max återhämtade sig relativt fort och varit som vanligt både i ork och aptit både igår och idag. Så om inget annat händer så kan helgens planer fortlöpa som vanligt vilket känns skönt. 48 timmar från senaste kräkning är om nån timme.
 
Vi har inte direkt så många oskrivna regler i vårt äktenskap men en finns. Marcus vabbar vid magsjuka. Det är inte ens en diskussion. Det bara ÄR så. Magsjuka är det värsta jag vet men jag är inte alls lika panikslagen nuförtiden som jag var förr då det typ var som en fobi. Men Marcus är ändå snäll och är hemma och sköter det hela. Jag var dock hemma i onsdags då vi båda varit vakna hela natten. Det bara gick inte att ta sig iväg då utan att ha sovit. Ebba har fått varit ledig onsdag, torsdag och idag. Dessvärre missade vi hennes luciafirande på förskolan imorse... igen! Förra året var hon sjuk. Det känns lite tråkigt men så är livet.
 
På mitt jobb hade vi luciafirande igåreftermiddag. Fullsatt kyrka och 32 sjungande små tomtar, lucior, pepparkaksgubbor samt gummor och en ängel. Mysigt fika efteråt med glada barn som busade med varandra mellan borden. När luciafirandet var över så träffades vi kollegor hemma hos Ann-sofie och åt gott tillsammans och hade en trevlig kväll ♥. Matbilder m.m får ni i ett annat inlägg.
 
Min kollega Linnea och jag innan luciafirandet.
 
Ha en skön fredag och nu hoppas jag på magsjukefri helg för vi har en del kul planerat!
 




Kommentarer
Åsa :D

Hej! Nu har jag hittat dig igen 😀Hoppas innerligt att ni andra klarar er från magsjuka. Så trist att jag missade både lucia och middag 😕 men mitt eget val. Ha en skön helg. Kram

2015-12-11  /  20:01:54 





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback