Jakten på sol och bad samt hejdå heltid

2015-08-08 22:37:31 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hej! Här har lördagslugnet infunnit sig ett tag nu. När barnen hade lagt sig så la jag mig i solsängen under en fleecefilt och läste. Kvällarna blir mörka och kalla fort nu. Önskar att man kunde vrida tillbaks tiden. När jag var ute och gick häromkvällen så kändes det som maj. Lite småkyligt men ändå soligt och otroligt grönt i naturen. Tänk om man hade hela sommaren framför sig.
 
Det har gått bra att jobba i veckan. Kul att komma igång igen. Jag har nästan mer "nu är det höst"-ångest denna helg eftersom vi från och med måndag har den riktiga vardagen igen med både Marcus och jag som jobbar och hämtningar och lämningar. Men jag säger i alla fall hejdå till heltid nu och välkomnar 80% på jobbet igen vilket känns skönt. Kortare dagar för både mig och barnen och mer ro i familjen. Fy så stressiga de där veckorna innan semestern var då jag jobbade heltid (jag jobbade heltid veckan som varit nu också men då var ju resten av familjen hemma). Alla var tröttare och mindre ork för att städa, planera mat, laga mat m.m här hemma. Nej det är helt klart värt det att jobba mindre. Även om pengarna blir mindre.
 
Idag så hade vi planerat för många timmar på stranden. Mina brorsbarn följde med oss också och vi hade bestämt träff på stranden med vänner. Vi var där i två timmar. Under de två timmarna satt vi mest under handdukar och frös. För det var helt mulet i en timme och blåste massor. Sen när solen väl tittade fram så var blåsten så kall att det inte ens var skönt då. Vi åkte hem och jag solade här hemma istället och barnen lekte för fullt med kusinerna. De stannade på grillat nu ikväll innan Marcus skjutsade dem till mina föräldrar där min yngsta lillebror är barnvakt åt dem över helgen.
 
Nya tag imorn gällande sol och bad.
 
 

Ja här sitter jag just nu. Gillar verkligen vårt runda bord i köket. Det stora vardagsrumsbordet står i garaget. Jag slipade det ute häromdan och igår grundmålade jag och idag har det fått första strykningen med vit färg. Ambitionen är att rolla bordsskivan en gång till imornbitti och sen hela bordet en sista gång imornkväll. Gör en extra gång på bordsskivan så det blir extra tåligt. Sen får det stå några dygn innan vi bär in det. Kommer bli så bra.
 
Nepp nu väntar några Vänner-avsnitt och sen är halva helgen gjord. Ja oj så kort det känns med två dagar ledig efter 7 veckor ledigt.
 
Kram
 
 




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback