Och så den obligatoriska påsklaxen.....

2015-04-06 09:45:59 ,   Allmänt/Vardagsliv
Tänk vad blogglust jag får när jag är ledig! Och dessutom har jag läst en del gamla inlägg på bloggen denna helg vilket väcker min blogglust för jag inser vad roligt det är att titta tillbaks. Sen så har jag sänkt ambitionerna lite angående att det ju faktiskt inte behöver vara foton tagna med systemkameran hela tiden. Bilder från mobilen duger ju mer än gott och väl.
 
Ja då var vi på annandag påsk. Den sista lediga dagen på denna 10-dagars ledighet. Det känns ganska motigt.... eller okej.... rejält motigt att jag ska gå och jobba imorn. Brukar ju tycka att det är lite jobbigt att vara ledig längre tid med barnen eftersom det blir så intensivt men denna ledighet har gått jättebra och vi har haft det mysigt. Nu får vi se fram emot sommarsemestern som börjar v 25.
 
Denna dags planer blev inställda så nu har vi en blank solig dag framför oss. Blir antagligen lek med barnens kusiner som vi även träffade igår hemma hos mina föräldrar då min brorsdotter fyllde 8 år. Dessutom bjöds vi på den obligatoriska påsklaxen. Finns nog bild på den här i bloggen varje år sen jag började blogga för mååånga år sen :).
 
Nu en kopp te och kanske nån påskgodisbit. Sen får det vara nog på den fronten!!
 
Dukat för mat i mina föräldrars fantastiska uterum
 
Laxen är uppdukad! Till den potatis och kall sås, grönsaker och sen fiskfritt alternativ till allergiker och de som inte gillar fisk.
 
 
Solglasögon ett måste. Vår busiga tjej!
 
Mmmm den goda tårtan! Recept finns här.
 
 




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback