Last man standing

2015-04-26 19:19:39 ,   Allmänt/Vardagsliv
Ja jag är just nu last man standing. Kort efter mitt blogginlägg igår så föll även projektledaren för magsjukan dit. Värst har det varit för stackars Max som kräktes från kl. 13 igår till kl. 6 imorse. Idag har handlat om att få tillbaks hans krafter med vätskeersättning, vatten, cola, kex, glass. Det går sådär men han är i alla fall vaken och spelar mobilspel och tittar på filmer. Nu får vi se om jag klarar mig eller om jag också åker dit.... :/
 
Lilla fröken här hemma har ingen brist på energi i alla fall. Vi har hunnit med allt möjligt idag. Varit ute mycket, tvättat, lekt inne, tittat på film, cyklat trehjuling. Hela kvarteret hörde nog att hon var ute och cyklade såsom hon skrålade och sjöng. Vi har inte satt upp torkvindan än (haft den nerplockad under vintern) så jag har torkat tvätt på tvättstället som jag ställde på trädäcket. Ja hjälp så många maskiner tvätt som tvättats dessa tre dagar.
 
Blev en riktigt mamma- och Ebbadag idag
 
          
 
 
 
Ja vi får se om morgondagen blir som tänkt att jag ska jobba medan resten av familjen är hemma. Har vi otur är vi hemma alla..... blääää....vill inte!!
 
Kräkfri kram ♥
 
 
 




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback