Klok

2015-04-14 15:35:40 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hon är så klok min lilla Ebba och kläcker ur sig så sköna kommentarer hela tiden. Liten, klok och ofta sjuk. Ebba i nötskal. Idag har hon över 39 grader i temp och väldigt snorig. Just nu leker hon för fullt i alla fall men hon har alvedon i kroppen som hon fick strax innan lunch.
 
Igår tog jag upp detta med henne att det inte är så bra för tänderna att ha napp i munnen och att vi snart måste börja att bara ha nappen när det är dags att sova. Hon tittade fundersamt på mig och sa "Jaha" som att det hade hon inte riktigt tänkt på förut. Sen upprepade hon det för sig själv några gånger. "Jaha". Det är inte lätt detta med att begränsa nappanvändandet när hon typ är sjuk varannan vecka.
 
Min sötloppa som undertiden jag ligger här på sängen och skriver detta kom fram till mig och la huvudet mot min arm och sa "mamma jag älskar dig".
 
Imorn blir det vab för mig igen men på torsdag och fredag ska jag jobba. Hoppas på att Ebba är frisk då annars är Marcus hemma med henne. Försöker njuta av att ha mysiga dagar tillsammans även om det är ganska tungt att vara borta från jobbet så mycket och att vår ekonomi är rätt kass pga allt vabbande. Men detta är ju en kort period av livet som det är så här. Förhoppningsvis går vi friskare år till mötes och då kommer jag antagligen tycka det var rätt så mysigt med dessa vab-dagar. Bara jag slipper en utslagen tjej med 41 graders feber..... för de vab-dagarna är hemska....
 
 
 




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback