Summering och förväntningar

2014-09-14 21:25:14 ,   Allmänt/Vardagsliv
Fick en liten fotoidé och Ebba ställde upp och lekte tittut i rosa tyll. Är riktigt nöjd med bilden och supernöjd med hon som är så fint motiv ♥
 
 
 
Och så var helgen slut igen. Jag mår så mycket bättre på helgerna nu när jag jobbar 80% och slutar redan kl. 13 på fredagar och sen inte börjar jobba förrän 9:30 på måndagar. Det blir mycket längre helg än när jag oftast slutade nån gång mellan 15:30 och 17:30 på fredagar och började kl. 6 på måndagar.
 
Kommande dagar känns som en lång transportsträcka till helgen då höstens bytardag går av stapeln. Denna helg har jag jobbat på med det sista administrativa och märkt det sista av det jag ska sälja. Allt för att kunna fokusera på jobb denna vecka. En jobbvecka som typiskt nog innehåller två kvällsmöten.
 
För övrigt så har denna helg varit bra och äntligen så verkar min förkylning vara på väg bort och därmed har också min tungandning blivit lite bättre än vad den varit senaste två veckorna. Men jag vill ju såklart att den ska vara borta helt men blir fortfarande besvärad i andningen när jag anstränger mig för mycket. Detta trots att astmamediciner.
 
Sen så slutar ju helgen riktigt bra med att lyckades fånga den fantastiska bilden ni ser ovan :)
 
Kram
 




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback