När orken inte räcker

2014-09-04 21:22:00 ,   Allmänt/Vardagsliv
Verkar som förkylningarna har Sverige i sitt grepp. Alla går och snorar och har ont i halsen. Så även jag som jag nämde i tidigare inlägg. Och förkylning innebär ännu tyngre andning *suck*. Väldigt tröttsamt och energikrävande.
 
Men jag har jobbat igår och idag, och idag har Ebba dessutom varit på förskolan och hon sov i 1,5 timme utan att hosta. Otroligt bra! Nu verkar den värsta infektionen vara över hos henne. Hostan har minskat. Hoppas det dröjer ett tag till nästa förkylning men det är nog att hoppas för mycket.
 
I förrgår gick vår tvättmaskin sönder. Och en 11 år gammal tvättmaskin lagar man inte. Så nu måste vi köpa ny. Planen var att Marcus skulle göra det imorneftermiddag men vi har tagit beslutet att vi struntar i det i några dagar till. Vi lider av sömnbrist och är förkylda så imorn ska vi bara njuta av att det är fredag och ta det lugnt. Så länge får vi tvätta några maskiner hos svärföräldrarna och nästa vecka åker vi och köper en maskin. När orken inte räcker till får man helt enkelt ta nödlösningar.
 
Nu hoppas vi på en natt med mycket sömn och imorn är det fredag. HURRA!!
 
Lilla gumman som trivs så bra på förskolan. Bilden är från ikväll då hon försökte ta på sig skorna för hon ville cykla till förskolan.




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback