Varför inte tre-dagars helg?

2014-05-18 21:36:29 ,   Allmänt/Vardagsliv
 
Så trött jag känner mig. När jag vaknade imorse så var det så tungt att gå upp. Vardagarna går ju i ett rasande tempo och jag ger 100% energi på jobbet och 100% energi hemma. Och sen kommer helgen och då är energin slut tråkigt nog. Känns så i alla fall. Blir ju inte bättre av att vi går och lägger oss för sent och så vaknar barnen för tidigt. Men men vare sig jag är redo eller inte så är det måndag imorgon och alarmet ringer kl. 5. Och så fort jag öppnar dörren till jobbet strax före kl. 6 så känns det ju som jag aldrig varit därifrån. Ja för så fort går en helg. Vem kom på denna dumma idén med att man ska jobba 5 dagar och bara vara ledig 2?
 
Tur jag trivs himla bra på mitt jobb. Men orken skulle ju vara lite bättre om man fick ytterligare en ledig dag.
 
Soligt och fint här tills en början idag med en temperatur på 22 grader. Sen mulnade det på och nu ikväll kom regnet. Hade tänkt ta en promenad men hade lite svårt att motivera mig till det och skyllde helt enkelt på att mina regnkläder ju är på jobbet ;)!
 
Tror att vi alla haft söndagsångest här idag. För oj så gnällig vår yngsta familjemedlem har varit!
 
Kram ♥




Kommentarer
Anna

Helgen, eller långledigheter med för den delen, går alltid för fort.
Jag har funderat på att gå ner till 80 eller 90 procent men då vi är för få på jobbet kommer det bara innebära att jag måste jobba 100% på kortare tid så då vet jag inte om det är värt det :S

Svar: Jag ska börja jobba 80% när Ebba börjar förskolan i slutet av augusti. Det känns skönt. Jag måste dock jobba fem dagar i veckan för det funkar inte att ha en dag ledigt på jobbet. Men det blir ju kortare dagar för Ebba på förskolan och Max i skolan/fritids!
Sara

2014-05-19  /  18:58:00  /  http://annastankehorna.blogspot.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback