Discobyxor

2014-03-13 20:50:00 ,   Allmänt/Vardagsliv
Bild från i lördags. Fullt i sandlådan
 
 
Hej! Den härliga vårsolen fortsätter visa sig och jag är så glad att ha ett jobb där jag kan vara ute på dagarna. Men nästa vecka ska det visst snöa! Vi som pratar om vårtecken med barnen på jobbet. De är så glada att fåglarna kommit hem från sin semester och kvittrar här hos oss istället. De kommer tycker att vi lurat dem om snön kommer tillbaks. Får hoppas prognosen visar fel.
 
Det känns som att jag jobbat dygnet runt denna vecka för planeringsdag och APT har gjort att jag inte slutat tidigt någon dag och dessutom jobbat tre timmar extra denna vecka. Men roligt är det men jag får dåligt samvete över att energin inte riktigt räcker till mina egna barn. Ska bli skönt med helg helt enkelt.
 
Här hemma rullar dagarna på för Marcus och barnen. Igår var det mellodisco på Max förskola och han var stolt som en tupp när han kom dit i sina nya discobyxor som hans mormor sytt till honom. Blått glansigt tyg och band som hängde i sidorna som virvlade fint när han dansade. Till det hade han på sig en skjorta från Thailand. När han fick inbjudan till discot och vi läste att det skulle vara fin klädsel blev han väldigt bekymrad för han tyckte inte alls att hans finbyxor passade på ett disco. Alcazar brukar ju ha glittriga byxor och det ville han också ha. Nu fick inte min mamma tag på nåt glittertyg men ett glansigt tyg lyckades min morfar leta fram på Bra & begagnats lager och det blev ju bra det också. Inte förrän han skulle gå och lägga sig igår tog han av sig discobyxorna och skjortan.
 
Och Ebba då? Jo hon traskar på för fullt här hemma. Hon går som att hon aldrig gjort nåt annat. Idag har hon dessutom för första gången suttit i barnsitsen på Marcus cykel. Hon hade dock varit väldigt arg och ledsen för att hon skulle ha hjälm på sig men så fort cykeln rullade var det roligt. Vi måste dock skaffa en annan hjälm till henne. Max gamla hjälm sitter inte riktigt bra. Puh....dessa pengar!

 
Nu sover barnen och jag tänker sätta mig bredvid min man i soffan och smaska muffins och titta på Sveriges mästerkock från igår. Jag börjar inte jobba förrän 9:30 imorn så vi låtsas att det är helgkväll redan ikväll. Det gäller att förlänga helgkänslan :)
 
Kram till er ♥
 
 
 
Sen så undrar jag varför det helt plötsligt är reklam högst upp på min blogg. Det har det aldrig varit förut!!
 




Kommentarer
mamma

Skulle gärna se Max i discobyxorna! Så kul att han gillade dem. Mormor blir glad :)

2014-03-13  /  21:56:50 
Linda

Hihi vad söt han är! Klart man inte vill ta av discobyxor! Usch ja vi måste köpa ny cykelhjälm till Leya också hennes har blivit lite liten.... Tråkigt inköp :-(

2014-03-13  /  23:10:22  /  http://familyspace.blogg.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback