Bytarda....trala la...

2014-03-30 21:54:00 ,   Allmänt/Vardagsliv Ebba Max Mode/Kläder
Hej! Nu lider helgen mot sitt slut men vilken underbar helg det varit. Massor av kläder, massor av jobb, massor av kunder, massor av shopping och 8915:- som vi kan skicka till småbarnsvård i Sudan. Tänk att det kan vara så roligt att jobba hårt! Det lönar sig ju stort när det blir ett gott resultat.
 
 
Jag vet ju att ni väntat hela helgen på att se vad jag köpt (hi hi eller kanske inte .... men ni får väl helt enkelt blunda nu om ni inte är intresserade):
 
 
 
Jag är jättenöjd. Många fina sommarkläder till Ebba samt fina jackor i olika storlekar. Det är ju inte lika lätt att hitta fina kläder i Max storlek men lite hittade jag. Han behöver inte så mycket eftersom vi köpt en del nytt till honom senaste tiden så därför letade jag inte så noga. Förutom det som är på bilderna köpte jag två filmer, en handväska till Ebba, ett bord till Max rum samt en skiva med Alcazar (Max är överlycklig). Sen fick jag en del sålt också så det var egentligen inte så många hundralappar jag betalade för det jag köpte.
 
Nu väntar en ny arbetsvecka som börjar klockan 6 imornbitti så dags att börja göra sig redo för att sova.
 
Kramar
 




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback