Junikalas med stilig kille

2014-06-01 21:37:00 ,   Max
Då välkomnar vi juni! Och juni innebär månaden jag fyller år vilket sker på tisdag men vi har firat lite här hemma idag med några nära och kära. Till min mans och sons förskräckelse ville jag inte ha tårta utan kladdkakor med grädde och hallon istället. Och eftersom det är jag som fyller år så fick jag bestämma :)! Blev ganska enkelt fika och det passade bra i det fina vädret som dagen bjöd på. Passande för detta inlägg skulle ju vara bilder på fikat eller nån bild på mig som blir allt äldre.... men den enda som fastnat i kameran idag är stiliga Max. Och det är ju inte fy skam :)
 
För ovanlighetens skull frågade han mig om jag kunde ta kort på honom. Han säger oftast "Ta bort kameran" annars så fort jag försöker. På denna bild spexar han lite. Jag gillar dock sådana bilder mer än när allt ser för uppställt och ordnat ut.
 
 
Jag har verkligen gått in i semestermood med sena kvällar och sovmorgnar (åter igen jag har världens bästa man) så det känns lite brutalt att alarmet ringer kl. 5 imornbitti.
 
Det har i alla fall varit en underbar långhelg!
 
KRAM
 
 
 




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback