Det här med semester...

2014-06-24 21:15:35 ,   Allmänt/Vardagsliv
...är inte så tokigt! Just nu njuter jag av att bara få vara hemma och greja. Har haft lite projekt igår och idag att göra i ordning på barnens sovrum och lekrummet. Vårt lekrum är numera ett film- och lekrum. Den stora hyllan som vi har där inne är nu inte fylld med leksaker längre utan med våra filmer som tidigare stod i en likadan hylla i Max rum som nu är fylld med leksaker istället. Har även flyttat några av grejerna från lekrummet till Ebbas rum. Kvar i lekrummet är en liten hylla med duplo, bilar och pippihuset. Resten av grejerna är på övervåningen i barnens rum. Blev bra! Nu skulle jag ju haft några snygga bilder att visa här men ni får nöja er med ett bildkollage från Ebbas rum som jag visade på min instagram idag. 
 
 
Vi ska inte bara vara hemma denna semester utan västkusttripp väntar. Men tills dess så duger det bra att varva ner här hemma!
 
Nu hoppas jag på en sovande Ebba ikväll. De senaste kvällarna har hon vaknat pga hosta och sedan inte somnat om förrän närmare midnatt. Denna kväll går än så länge bättre.
 
Kram
 
 
 
 




Kommentarer
Anneli *Barntipsbloggen*

Vad fint hon har det:) Och trevlig semester!

2014-06-25  /  20:54:15  /  http://barntipsbloggen.blogg.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback